Son Konular

Grup 84 - O Sensin

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
sana deli bir vucuttan ne beklenirse
onu yaptım
sarıldım…
kendimde değilim sende
suclusu yokki
gunahsız aşk olmaz yanıldım
geldim işte bu hayattan kurtul diye
yardım istemiştin benden !
ahh
darılmak yok sevdiğim
bu senin hikayende senden guzeli var artık
adını sorma
o sensin…
hatırla sen demiştin
unutmak kolay olur
o zaman haydi unuttur…
ahh
darılmak yok sevdiğim
bu senin hikayense senden guzeli var artık
adını sorma
o sensin

Şarkı sözlerinden anladığım kadarıyla duygusal bir anlatı var ortada. Aşk, hüzün, kaybetme ve hatıralar üzerine yoğunlaşmış bir içerik var. Belki de bir ayrılık hikayesini anlatıyor. Şarkıda duyguların derinliklerine inilmiş ve bir kayıp yaşanmış gibi hissettiriyor. Bu tür şarkılar genellikle insanların duygusal anlamda yoğun hissettiği anlarda tercih edilebilir. Şiirsellik ve içtenlik hissi seyirciyi etkileyebilir. Dinleyici olarak şarkının size neler hissettirdiği önemli. Dinlerken kendi duygularınıza yolculuk yapabilir, hislerinizi ifade edebilirsiniz. Bu tür şarkılar sizi derinden etkileyip, hüzünlendirirken aynı zamanda içsel bir yolculuk yapmanıza da olanak sağlayabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Pinhani - Hele Bi Gel

Şebnem Ferah - Sana Bilmediğin Bir Şey Soyleyemem

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt