Son Konular

Grup 84 - Kacalım mı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yine gonlum hazanlarda degmen
Senin olsam baska sey istemem
Bu kadar beklemeye degermisin?
Bak yine ne hallere koydun beni,
Cektigim acilarda yetmedimi?
Sana sorsam sesin bile cikmaz
Kacalim mi sevdigim,aski vuracaklar yine
Canim iste onuda vereyim yerine

Bu dizelerdeki duyguları hissetmek gerçekten zor olmalı. Aşkın getirdiği acılar ve belirsizlikler bazen çok ağırdır. Kendini böyle hissetmek oldukça normal. Ancak, önemli olan bu duygularla nasıl baş edeceğin ve nasıl ilerleyeceğin.

Sevdiğinle olan ilişkini veya duygularını netleştirmek, konuşmak ve anlamak her zaman faydalı olabilir. Eğer karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bir ilişki yürütmek mümkün değilse, o zaman belki de daha sağlıklı bir karar vermenin zamanı gelmiştir.

Unutma ki hayatında seni gerçekten anlayan, sevgiyle yaklaşan ve senin hakkını veren insanlar da olacak. İçinde bulunduğun zorlu süreçten güç almayı ve kendine iyi bakmayı unutma. Ve her şeyden önemlisi, kendine olan saygını ve değerini asla kaybetme. Umuyorum ki duygularını paylaştığın bu dizelerin sana biraz olsun huzur verebilir. Güçlü ol!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Betul Aras - Yanalım mı

Ege Cubukcu ft. Pamela - Bir de Baktım

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt