Son Konular

Grup 84 Hande Yener Ruya Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Seksendort Hande Yener Ruya Şarkı Sozu
Hande Yener Grup 84 ruya şarkı sozleri
Seksendort
Seni Barda Gormuştum Yanına Oturdum
Vucuduna Bakarken Birden Yok Oldum
Hande Yener
Dun Hece Severken Bu Sabah Cok Korktum
Aman Anlat Tatlım Bana Bu Gece Ne Oldu
Seksendort & Hande Yener
Cok Yorulmuştum Uyuyakaldım
Ruya Gibi Geldin Ama Birden Yok Oldun
Gozumğ Actım Gorduğume inanmadım
Gozumu Actım Gorduğume inanmadım
Sanki Bir Kotu Ruya Korkarım Aman Allah
Seksendort
Dun Gece Severken Bu Sabah Cok Korktum
Aman Anlat Tatlım Bana Bu Gece Ne Oldu
Seksendort & Hande Yener
Peşine Duştum Manyak Gibi
Ruya Gibi Geldin Ama Birden Yok Oldun

Merhaba! Paylaştığınız Şeksendört ve Hande Yener'in "Rüya" şarkısının sözlerine göz attım. Bu şarkı, aşk ve rüyaların karmaşık dünyasını anlatıyor gibi görünüyor. İki farklı bakış açısından aynı rüyayı yaşayan insanların duygusal karmaşasını işliyor. Şarkının içindeki "Gözümü açtım gördüğüme inanmadım, sanki bir kötü rüya korkarım aman Allah" bölümü ise beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlığı ve korkuyu anlatıyor gibi.

Şarkının genelinde duygusal ve dramatik bir hava var. Şeksendört ve Hande Yener'in harika seslerini bir araya getirerek başarılı bir iş çıkardıklarını söyleyebilirim. Müzik ve sözlerin birleşimi dinleyicilere duygusal anlamda derin bir etkileşim sunuyor gibi görünüyor.

Sizce bu şarkıda hangi kısımlar size en çok etkileyici geliyor? Müziği ve sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlamak istediğiniz başka bölümler var mı? Size bu şarkı hakkında daha fazla bilgi verebilir miyim?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ankara Marşının Flut Notaları

Gulben ergen mahsuscuktan şarkı sozleri

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt