Editör
Efsanevi Üye
Grassroots Gönüllü Liderlik Lisansı nedir?
amatör futbol müsabakalarında resmi olarak yer alabilmek için gereken tff lisansı. sertifika sonunda amatör futbol klüplerinde ve kadınlar 2. ligi futbol müsabakalarında görev alabiliyorsunuz. antrenörlük yaşamınızın ve bilginizin temellerinin atıldığı kurstur.
TFF antrenörlük belgesi nasıl alınır?
TFF antrenörlük belgesi nasıl alınır?
Antrenörlük kursuna katılıp futbol antrenörü belgesini alabilmek için www.tff.org sitesinde bulunan başvuru ekranından başvuru yapılması gerekmektedir.
Antrenör olmak icin hangi bölüm okunmalı?
Antrenör olmak icin hangi bölüm okunmalı?
Üniversitelerde bulunan antrenörlük eğitimi dört yıllık lisans eğitimi vermektedir. Bunun yanı sıra antrenörlük bölümü üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) alanına bağlıdır. Buna göre bu bölümden mezun olan kişiler "Antrenör" unvanı alırlar.
TFF Grassroots C Kursu ne kadar?
ANTRENÖR EĞİTİM PROGRAMI ÜCRETLERİ | TOPLAM ÜCRET | TUFAD HESABINA
TFF B KALECİ | 10.000 | 500
TFF GRASSROOTS C | 5.000 | 3.000
TFF GÖNÜLLÜ LİDERLİK | 2.000 | 500
MAÇ ANALİZİ ANTRENÖRLÜĞÜ | 7.500 |
Grassroots C belgesi ne işe yarar?
Grassroots C belgesi ne işe yarar?
TFF Grassroots C eğitimini tamamlayan kişiler, Türkiye Kadınlar Ligi'nde ve amatör kulüplerde yardımcı antrenör olarak görev alırlar. UEFA PRO eğitimini tamamlayan antrenörler ise FIFA, UEFA ve ülke federasyonlarınca gerçekleştirilen müsabakalara katılan tüm takımlarda görev almaktadırlar.
TFF antrenörlük kursu ne zaman?
TFF antrenörlük kursu ne zaman?
Kurslar 5-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. TFF antrenör eğitmenleri eşliğinde düzenlenen TFF C kursunun ardından "TFF C" lisansı almaya hak kazanan antrenörler, her yaş grubundaki amatör futbol faaliyetlerinde ve bayan futbolu takımlarında teknik sorumlu olarak görev yapabilecek.
Antrenör olmak için ne yapılması gerekir?
MADDE 7 – (1) Antrenör eğitim programına katılacak adaylarda aşağıdaki şartlar aranır: a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak. c) Spor dallarının özelliğine göre ilgili federasyon tarafından hazırlanan antrenör eğitim talimatında belirlenen sağlık şartlarını taşımak.
Antrenörlük sayısal mı sözel mi?
Antrenörlük sayısal mı sözel mi?
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği puan türü Eşit ağırlık puanı üzerinden alım yapmaktadır.