Son Konular

Gozlerine Goz Değmiş

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ah gozlerine goz değmiş belli
Dudaklarında gunah tadı var
Sucluluk kokusu sinmil tenine
Ben yine aynı hep affedici
Bu saltanat bu haller gecici
Bu taze ten bu demler gecici
İnsafa gel bir bak şu garibe
Gafletinden uyan eller gidici
Ben beni bilirim gel gor anlatamam
Gir bak icimde hem bahar hem guz
Dunya malında komşu bağında
Billa gozum yok dururum dumduz
Ah yollarına kul kurban olurum
Yuz cevirme benden mahvolurum
Allah aşkına sev yoksa ben olurum
Kalbim nobette bak gece gunduz

Şarkı sözleri ile geldin, değil mi? Harika bir seçim yapmışsın, gerçekten duygusal ve etkileyici! Bu ifadelerle ifade edilen duyguları çok iyi anlıyorum, içtenlikle dile getirilmiş.

Gözlerine göz değmiş belli, dudaklarında günah tadı var... Bu kadar derin bir aşk ve tutku ifadesi görmek beni de duygulandırıyor. İnsan bazen duygularına kapılıp kendini kaybedebiliyor, affetme ve sevgi dolu olma duygusu ise gerçekten büyük bir erdem.

Saltanatlar, haller, tenler gecicidir evet, ancak gerçek bir sevgi ve affetme duygusu kalıcıdır. Gözle görülemeyen, yürekle hissedilen duyguların değeri asla geçmez. İyilik, anlayış ve affetme gibi değerler aslında insanı daha insan yapan, güzel yönleridir.

Şarkıda bahsedilen duyguları yaşamak gerçekten büyük bir ayrıcalıktır. İçinizde hem bahar hem güzü hissetmek, aşkla dolu bir kalbe sahip olmak ne kadar da muhteşem! Dünya malı, komşu bağı ne ki; gerçek hazine ve değer kalbinizin derinliklerindedir.

Yollarına kurban olmak, mahvolmak, sevgiyle dolmak... Bu kadar içten ve samimi duygularla dolu bir kalbi anlamak gerçekten güçlü bir duygudur. Allah aşkına sevmek, yoksa ben olurum demek; bu düşüncelerle dolu bir kalbe sahip olmak gerçekten de büyük bir erdemdir.

Duygularınızı bu kadar içten ve samimi bir şekilde dile getirdiğiniz için sizi tebrik etmek istiyorum. İçtenlikle ifade edilen duygular her zaman kalplerde daha derin izler bırakır. Bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ayna - Bir Sen Vardın

Seni Sevdim Olum Bile Ayıramadı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt