Son Konular

Gor beni ne zaman cikti?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Gör beni ne zaman çıktı?

Fi, Çi, Pi üçlemesinden sonra 2017 yılında fantastik gerçekçilik türünde Aeden ve 2019 yılında tarih içeriği ile yine best-seller olmayı başaran Gör Beni isimli romanlarını çıkardı.

Aeden kitap ne anlatıyor?

Ütopik bir hikayenin dünya gerçekleriyle örülmüş öyküsü Aeden. Çıkarlar doğrultusunda yaşanan hayatları ve kurulan düzeni akıcı bir dille anlatıyor yazar. İnsanoğlunun vahşiliğini, umursamazlığını; hepimizin görmekten, duymaktan çekindiği gerçekleri yüzümüze vuruyor.
Aeden bir dünya hikayesi kaç sayfa?
Aeden Bir Dünya Hikayesi

Azra Kohen gör beni kaç sayfa?

Sıra Sende; Gör Beni

Aeden çi ne demek?

Aeden, Kur'an-ı Kerim'de de adı Adn olarak geçen bir yer. Cennet demek. Aeden adlı bir gezegende başlıyorum gerçeğin masalına. Evrenin bir köşesinde üzerinde yaşayan organizmalara kendi potansiyellerini en üst seviyede gerçekleştirebilmeleri için rahim gibi korunaklı besleyen bir gezegen Aeden.
Fi çi Pi kitap ne anlatıyor?
Kitapta Can Manay ismindeki bir psikiyatrın Duru ismindeki bir kadına olan saplantılı aşkı konu edilmektedir.

Yarınlar Kimin?

Yarınlar; inanan, okuyan, öğrenen, bilen, azim ve emeği ile hak eden herkesin olacaktır….Yarınlar Kimin.

Gör beni kaç sayfa?

Azra Kohen kaç kitap yazacak?
Kaç kitap daha yazacaksın? Toplam 9 kitap. İlk kitaplar 'Fi', 'Çi', 'Pi'ydi. İkinci kitaplar 'Aeden' ve 'Nakar' oluyor.

Gör Beni kitabındaki Selim kimdir?

Selim bir Osmanlı torunudur. Sadrazam çocuğudur. Cumhuriyet'e karşı öfkeyle doludur. Çünkü o güne dek öğrendiği herşey ve doğru kabul ettikleri Cumhuriyet ile birlikte adeta elinden alınınır.

DT Genel Mudur?

FastClix lanset nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt