Son Konular

Google Play Hizmetleri Durduruldu Nasıl Düzelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Google Play Hizmetleri Durduruldu Nasıl Düzelir? Sorunu çözmek için Google Play Hizmetleri güncellemelerini kontrol etmek önemlidir. Güncellemeleri Google Play Store üzerinden indirip yüklemek sorunu düzeltebilir. Telefonunuzda yeterli Depolama Alanı olduğundan emin olun. Ayarlar bölümünden Uygulamalar sekmesine gidin ve Google Play Hizmetleri'ni bulun. Önbelleği ve verileri temizlemek sorunu çözebilir. Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, Google Play Hizmetleri'ni devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi deneyin. Bu adımlar sorunu çözmek için etkili olabilir.
İçindekiler

Google Play Hizmetleri Durduruldu Sorununun Nedeni Nedir?

Google Play Hizmetleri Durduruldu hatası genellikle cihazınızda veya Google Play Hizmetleri uygulamasında bir sorun olduğunda ortaya çıkar. Bu sorun, Google Play Hizmetleri'nin çalışmasını engelleyen birçok faktörden kaynaklanabilir. Örneğin, uygulamanın güncel olmaması, önbellek sorunları, veri veya bellek sorunları, yanlış yapılandırılmış ayarlar veya cihazınızda başka bir uygulama ile uyumsuzluk gibi durumlar bu hatayı tetikleyebilir.

Google Play Hizmetleri Durduruldu Sorunu Nasıl Çözülür?

Google Play Hizmetleri Durduruldu hatasını çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Cihazınızı yeniden başlatın. Basit bir yeniden başlatma işlemi, bazı geçici hataların çözülmesine yardımcı olabilir.
Adım 2: Google Play Hizmetleri uygulamasını güncelleyin. Google Play Store'dan güncel bir sürüm indirip yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.
Adım 3: Uygulama verilerini temizleyin. Ayarlar > Uygulamalar > Tüm Uygulamalar seçeneklerini takip ederek Google Play Hizmetleri uygulamasını bulun ve uygulama verilerini temizleyin.
Adım 4: Önbelleği temizleyin. Ayarlar > Uygulamalar > Tüm Uygulamalar seçeneklerini takip ederek Google Play Hizmetleri uygulamasını bulun ve önbelleği temizleyin.
Adım 5: Cihazınızı güncelleyin. Android işletim sisteminin güncel bir sürümünü kullanıyorsanız, cihazınızı güncellemek sorunu çözebilir.
Adım 6: Diğer uygulamaları devre dışı bırakın. Sorun, başka bir uygulamanın Google Play Hizmetleri ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyorsa, diğer uygulamaları geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Google Play Hizmetleri Durduruldu Hatası Nasıl Önlenir?

Google Play Hizmetleri Durduruldu hatasını önlemek için aşağıdaki önlemleri alabilirsiniz:
Önlem 1: Google Play Hizmetleri uygulamasını düzenli olarak güncelleyin.
Önlem 2: Cihazınızı güncel tutun ve güvenlik güncellemelerini zamanında yükleyin.
Önlem 3: Uygulama ve cihaz ayarlarını düzenli olarak kontrol edin ve gerektiğinde düzeltmeler yapın.
Önlem 4: Uygulama verilerini ve önbelleği düzenli olarak temizleyin.
Önlem 5: Uygulama indirirken güvenilir kaynaklardan indirme yapın ve bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemekten kaçının.

Google Play Hizmetleri Durduruldu Sorunu Garanti Kapsamında mıdır?

Google Play Hizmetleri Durduruldu hatası genellikle cihazınızın veya uygulamanın bir sorunu olduğu için garanti kapsamında değildir. Bu sorun, genellikle kullanıcı tarafından çözülebilen bir yazılım sorunudur. Ancak, cihazınız garanti süresi içindeyse ve sorun cihazın donanımından kaynaklanıyorsa, garanti kapsamında olabilir. Bu durumda, cihazınızı yetkili bir servise götürmeniz önerilir.

Google Play Hizmetleri Durduruldu Nasıl Düzelir?

Google Play Hizmetleri durduysa, cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin.
Google Play Hizmetleri güncellemesini kontrol edin ve en son sürümünü yükleyin.
Google Play Hizmetleri önbelleğini temizleyin ve verilerini silin.
Google Play Hizmetleri uygulamasını kaldırın ve yeniden yükleyin.
Google Play Hizmetleri için bildirimleri etkinleştirin ve izinleri kontrol edin.

Google Play Hizmetleri kapatıldıysa, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.
Google Play Hizmetleri güncellemesini kontrol edin ve en son sürümünü indirin.
Google Play Hizmetleri önbelleğini temizleyin ve verilerini silin.
Google Play Hizmetleri uygulamasını kaldırın ve yeniden yükleyin.
Google Play Hizmetleri için bildirimleri etkinleştirin ve izinleri kontrol edin.

S

Aracın Orjinal Kmʼsi Nasil Ogrenilir?

S

Dil Ve Kültürün Özellikleri Nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri