Son Konular

Google Gifleri neden oynatmiyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Google Gifleri neden oynatmıyor?

Currents'ın bant genişliğini her zaman tasarruflu olarak kullanmasını istiyorsanız "Veri kullanımını koru" ayarını etkinleştirebilirsiniz. Bu ayar etkin durumda olduğunda Currents Android uygulaması resimleri her zaman düşük kalitede gösterir ve GIF'leri hiçbir zaman otomatik olarak oynatmaz.

Google GIF nasıl oynatılır?

chrome.google.com. Uzantı yüklendikten sonra, animasyonlu GIF'leri arayın ve görsel arama bölümüne gidin. Bu bölümü zaten açtıysanız, sekmeyi yeniden yüklemeniz veya yenilemeniz gerekir. Artık animasyonlu GIF'lerin tüm küçük resimlerinin otomatik olarak oynatıldığını göreceksiniz.
GIF nasıl oynatılır?
Eklemek istediğiniz animasyonlu GIF dosyasının bulunduğu konuma gidin, dosya adının . gif uzantısıyla bittiğinden emin olun, dosyayı seçin ve Ekle'ye tıklayın. Animasyonu oynatmak için Slayt Gösterisi menüsünü ve sonra Geçerli Slayttan Oynat'ı seçin.

Iphone GIF nereye kaydediyor?

GIF kaydetme Mesajla aldığınız bir GIF'i iOS aygıtınızdaki Fotoğraflar uygulamasına kaydedebilirsiniz. Bunun için şunları yapın: Mesajlar'ı açın. Daha önce gönderilen ve kaydetmek istediğiniz GIF'i içeren mesajı açın.

Whatsapptan gelen gifler nasıl kaydedilir?

Android cihazlarda "Dahili depolama >> WhatsApp >> Media >> WhatsApp Animated GIFs" klasörüne kaydedilir. Galeride de bulabilirsiniz.
Iphone WhatsApp GIF nerede?
Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan + simgesine dokunun. Adım #3: "Fotoğraf ve Video Galerisi" seçeneğini seçin. Adım #4: Ekranın sol alt köşesinde yer alan GIF yazısına dokunun ve GIF sekmesini açın.
Kişiler giflere ulaşabilmek için arama motorlarına gif yazarak kolayca giflere ulaşabilir ve kaydet seçeneğiyle indirme yapabilir. Telefonlara indirilecek olan gifler de, kolayca indirilebiliyor. İnternet üzerinden bulunan giflere tıklayarak, öne çıkan kaydet seçeneğine tıklanır ve telefonlara kolayca indirilir.
Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan emoji simgesine tıklayın. Adım #3: Ekranın alt kısmında yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açın. Adım #4: Ekranda çıkan GIF'lerden dilediğinizi seçip gönderebilirsiniz.

Enginar pistikten sonra kac gun dayanir?

SQL log dosyasi ne ise yarar?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt