Son Konular

Google formlara nasil bakilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Google formlara nasıl bakılır?

Google Formlar ile bir forma verilen yanıtları görüntüleyebilir ve kısıtlayabilirsiniz….Tüm yanıtları kolayca bir e-tabloda görebilirsiniz.
- Google Formlar'da bir formu açın.
- Formun üst kısmındaki Yanıtlar'ı tıklayın.
- Sağ üstteki E-Tablo Oluştur simgesini. tıklayın.

Google form anket analizi nasıl yapılır?

Google form anket analizi nasıl yapılır?
Yanıtları daha ayrıntılı bir şekilde analiz etmek için bir e-tabloya gönderebilirsiniz….Yanıtları E-Tablolar'da görme
- Formlar'da, Yanıtlar sekmesinde, Diğer. Yanıt hedefi seç'i tıklayın.
- Yeni e-tablo oluştur'u tıklayın.
- (İsteğe bağlı) Adı değiştirmek için yeni bir ad girin.
- Oluştur'u tıklayın.

Google form nasıl geri alınır?

Google form nasıl geri alınır?
- Son değişikliği geri almak istiyorsanız:
- Formunuzun sağ üst kısmındaki Geri al'ı tıklayın.

Google Forms ile formlar anketler ve testler nasıl hazırlanır?

Google Formlar'ı kullanma
- Adım: Yeni bir form veya test oluşturun. forms.google.com adresine gidin.
- Adım: Formu veya testi düzenleyin ve biçimlendirin. Bir forma metin, resim veya videolar ekleyebilir, bunları düzenleyebilir ya da biçimlendirebilirsiniz.
- 3. Adım: Formunuzu doldurmaları için başkalarına gönderin.

Anket veri girişi nasıl yapılır?

Anket veri girişi nasıl yapılır?
Bu amaçla öncelikle değişken sekmesinden ankette yer alan değişkenlerin tanımlanması gerekmektedir. Bunlar anketteki demografik bilgiler ve varsa ölçek maddeleridir. Değişkenleri tanımlan-dıktan sonra her bir değişkene ilişkin bilgi teker teker veri görünümü ekranında yazılıma gireriz.

E tablo neden açılmıyor?

E tablo neden açılmıyor?
Güncelliğini yitirmiş yazılımınızı veya cihazınızı güncelleyin. Eski bir bilgisayar veya tarayıcı kullanıyorsanız Dokümanlar, Slaytlar ya da E-Tablolar'ın sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Aynı dosyayı başka bir cihazda açmayı da deneyebilirsiniz.

Google form nerede?

Bilgisayarda drive.google.com adresine gidin. Sol üstte Yeni. Google Formlar'ı tıklayın.

Gönderilen form nasıl iptal edilir?

Gönderilen form nasıl iptal edilir?
Formu kalıcı olarak silme
- Silinmiş formlar sekmesine gidin.
- Silmek istediğiniz formda, form kutucuğunun sağ alt köşesindeki Diğer seçenekler öğesini seçin ve sonra da Sil öğesini seçin. Not: Bir formu Silinmiş formlar sekmesinden silersiniz, form ve tüm yanıtları kalıcı olarak silinir.

Google Formlar ile yapılan ankette verilen yanıtları görüntülemek ve analiz etmek oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapılacağına dair bilgiler:

1. **Formun Yanıtlarını Görüntüleme ve E-Tablo Oluşturma:**
- Google Formlar'da ilgili formu açın.
- Formun üst kısmındaki "Yanıtlar" sekmesine tıklayın.
- Sağ üst köşede bulunan "E-Tablo Oluştur" simgesine tıklayarak yanıtları e-tabloda görebilirsiniz.

2. **Google Form Anket Analizi Yapma:**
- Formlar'da, Yanıtlar sekmesinde "Diğer Yanıt hedefini seç" butonuna tıklayın.
- "Yeni e-tablo oluştur" seçeneğini kullanarak yanıtları daha detaylı bir şekilde analiz edebilirsiniz.
- İster isim değiştirin, isterse direkt "Oluştur" butonuna tıklayarak analize başlayabilirsiniz.

3. **Google Form Geri Alma:**
- Eğer son yapılan değişikliği geri almak istiyorsanız, formun sağ üst kısmında bulunan "Geri Al" butonuna tıklayabilirsiniz.

4. **Google Forms ile Formlar, Anketler ve Testler Nasıl Hazırlanır:**
- forms.google.com adresine giderek yeni bir form veya test oluşturun.
- Oluşturduğunuz formu düzenleyerek metin, resim veya videolar ekleyebilir, düzenleyebilir ve biçimlendirebilirsiniz.
- Formunuzu doldurmaları için başkalarına göndererek anketinizi paylaşabilirsiniz.

5. **Anket Veri Girişi:**
- Anket veri girişi için ankette bulunan değişkenlerin tanımlanması gerekmektedir.
- Değişkenler tanımlandıktan sonra, her bir değişken için verileri teker teker girerek veri analizini tamamlayabilirsiniz.

6. **E-Tablo Sorunu Çözümü:**
- E-tablonun açılmaması durumunda, güncelliğini yitirmiş yazılımı veya cihazı güncelleyerek tekrar deneyebilirsiniz.
- Eğer eski bir bilgisayar veya tarayıcı kullanıyorsanız, sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Farklı bir cihazda denemek de çözüm olabilir.

Google Formlar ile ilgili daha fazla bilgi almak için [Google Forms Yardım Merkezi](https://support.google.com/forms)ni ziyaret edebilirsiniz.

Su an hangi diziyi izlemeliyim?

Aynanin egrilik yaricapi nasil bulunur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt