Modoratör
Efsanevi Üye
Google Chrome çerezler nasıl açılır?
Chrome uygulamasında
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar'a dokunun.
- Site ayarları Çerezler'e dokunun.
- Çerezler'i açın veya kapatın.
Bilgisayarda çerezler nasıl açılır?
Chrome'da
- Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar'ı tıklayın.
- "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında Site ayarları'nı tıklayın.
- Çerezler'i tıklayın.
- Bu menüde yapabileceğiniz işlemler: Çerezleri açma: "Engellendi" öğesinin yanındaki anahtarı açık konumuna getirin.
Kodlamada parametre ne demek?
Kodlamada parametre ne demek?
Parametre terimi neredeyse tüm programlama dillerinde kullanılan önemli bir terim durumundadır. Fiziksel bir nesnenin özelliklerinin betimlendiği gibi kodlanan bir nesnenin de çeşitli özelliklerinin tanımlanması gerekmektedir. Bilgisayar bilimlerinde tanımlanan bu özelliklere "parametre" denir.
Chrome çerez ayarları nasıl olmalı?
Çerez ayarlarınızı değiştirme
- Bilgisayarınızda Chrome'u. açın.
- Sağ üstte Diğer Ayarlar'ı tıklayın.
- "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında Çerezler ve diğer site verileri'ni tıklayın.
- Bir seçenek belirleyin: Tüm çerezlere izin ver. Tüm çerezleri engelle (önerilmez). Gizli modda üçüncü taraf çerezleri engelle.
PC deki çerezler nasıl temizlenir?
Google Chrome Çerez Temizleme Adım 2: Açılır menüden Ayarlar'ı seçin. Adım 3: Chrome'da ayrı bir 'Ayarlar' sekmesi açılır. Seçeneklerinizi genişletmek için solda listelenen Gizlilik ve Güvenlik'i tıklayın. Adım 4: Sağda gösterilen Tarama Verilerini Temizle'yi seçin.
USB parametre hatası nasıl düzeltilir?
USB parametre hatası nasıl düzeltilir?
Harici disk parametre hatası
- Windows tuşu ve R tuşlarına birlikte basın.
- Çalıştır ekranına CDM yazın ve enter tuşuna basın.
- Komut istemi satırı açılacaktır. Bu satıra aşağıdaki komutu yazın. Komut içerisindeki E: harici diskinizin harfi olmalıdır. CHKDSK E:/F/R/X.
- Tarama işleminin bitmesini bekleyin.