- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Google aile grubu nasıl kapatılır?
- Android telefon veya tabletinizde Google One'ı açın.
- En üstte, Ayarlar'a dokunun.
- Aile ayarlarını yönet. Aile grubunu yönet'e dokunun.
- Sağ üstte, Diğer Aile grubunu sil. Sil'e dokunun.
Microsoft aile hesabı nasıl kullanılır?
family.microsoft.com adresini ziyaret edin. Aile grubu oluştur'u seçin. Oturum açın veya bir Microsoft hesabı oluşturun. Aile grubunuzu oluşturmak için aile üyelerini e-posta veya telefon numarasıyla ekleyin.
Google aile grubu ne demek?
Aile yöneticileri, 5 kişiyi geçmeyecek şekilde diğer aile üyeleriyle erişimi paylaşabilir. Bu şekilde herkes kendi cihazından erişim sağlayabilir. Artırılmış depolama alanı, uzmanlara erişim ve Google genelinde sunulan avantajlar. Üyeliğinizi ailenizle paylaşarak ücretlendirmeyi tek bir faturayla kolaylaştırın.
Gözetim ayarları nasıl yapılır?
Gözetim ayarlarını yapma Kendi (ebeveyn) hesabınızla oturum açın. Ardından, Sonraki seçeneğini tıklayın. Çocuğunuzla birlikte "Gözetim hakkında" ve "Çocuğunuzun Google hizmetlerinde yapılacak değişiklikler" ekranlarını inceleyin. Çocuğunuzun hesap şifresini onaylayın ve Kabul ediyorum'u tıklayın.
Google Aile Grubu neleri görür?
Aile üyeleriniz Aile Kitaplığınıza eklenen içerikleri bulabilir. Aileniz bir Google One üyeliğini paylaşıyorsa, aile üyeleriniz, paylaşılan depolama alanından ne kadarını kullandığınızı da görebilir. Dosyalarınız ailenizle paylaşılmaz.
Aile hesabı nedir?
Google Play üzerinden daha güvenli ve bilinçli satın almalar yapmak için Aile hesabı oluşturabilirsiniz. Bu sayede varsa çocuklarınızın indirmelerini kontrol edebilir bunun yanında satın alma işlemlerini yine aile yöneticisi olarak siz yönetebilirsiniz. Ödemelerinizi de aile hesabından yapmanız mümkün.
Çağrı Merkezi: Müşterilerimiz, 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden Güvenli İnternet Profil değişikliklerini gerçekleştirebilmektedir. Online İşlemler: Müşterilerimiz, Türk Telekom Online İşlemler web ya da uygulamadan giriş yaparak profil değişikliklerini gerçekleştirebilmektedir.
Aile grubu yöneticisi olarak YouTube Premium veya YouTube Music Premium üyeliğinizi paylaşabilirsiniz. Üyeliğinizi, evinizdeki diğer aile üyeleriyle (en fazla 5 kişi) paylaşabilirsiniz.