Editör
Efsanevi Üye
Good Notes ücretli mi?
mac versiyonu artık ücretsiz indirilebilen uygulama. nasıl oldu bilemedim hemen yüklenelim arkadaşlar. not: bu ücretsiz indirme durumu ipad'inize goodnotes 5'ı indirmiş olmanız kaydıyla tabi bunu ekleyeyim. nebo gibi anlık el yazısını metne dönüştürme özelliği de geldiği an arşa çıkacak uygulama.
Notability kaç TL?
Önerdiğimiz son uygulama ise Notability. Şu anda 59.99 TL gibi bir fiyata sahip olan not uygulaması uzun vadede kullanıcıların parasının hakkını ödeyen bir uygulama.
iPad ile nasıl not alıyorum?
iPad ile nasıl not alıyorum?
iPad'de not alma
- düğmesine dokunun, sonra metninizi girin. Notun ilk satırı notun başlığı olur.
- Biçimlemeyi değiştirmek için. simgesine dokunun. Bir başlık stili, kalın veya italik font, madde işaretli veya numaralı liste ve daha birçok stil uygulayabilirsiniz.
- Notu kaydetmek için Bitti'ye dokunun.
Notability iPad ücretli mi?
Notability iPad ücretli mi?
Notability'yi iPad, Mac ve iPhone'da ücretsiz olarak indirin ve sınırlı düzenleme ve özelliklerle Notability deneyiminin keyfini çıkarın.
Notability ücreti tek seferlik mi?
tek seferlik ödemeyle sınırsız sayıda cihazda kullanılabiliyor. güncel fiyatı 69,90 tl olan not alma uygulaması. insan gerçekten hayret ediyor. aynı anda iki dosyayı yan yana açma, pdf'e sesli not alma imkanı sağlaması ile diğerlerinden farklıdır.
GoodNotes 5 ücretsiz mi?
GoodNotes 5 Notability abonelik sistemine dönmüş ondan kısıtlı özellikleri ücretsiz yapmışlar.
Notability bedava mı?
Notability bedava mı?
Notability ücretli bir not alma uygulaması ve yayımlandığı 2011 yılından bu yana oldukça popüler. Kullanıcıların yalnızca yazıyla değil çizim yaparak da not almalarını sağlayan uygulama, iPhone ve iPad için ilk kez ücretsiz olarak sunuluyor.
Good Notes nasil kullanilir?
Good Notes nasil kullanilir?
Gününüzü Daha İyi Yönetmek için Goodnotes Nasıl Kullanılır?
- Şekil aracıyla düzgün çizgiler daha kolay.
- Uygulamadan çıkmadan şablonunuzu oluşturun, dışa aktarın ve içe aktarın.
- Üst araç çubuğundaki Yer İşareti/Favori simgesi, dizüstü bilgisayarınız genişledikçe daha kullanışlı hale gelir.
iPad kaç dolar?
Yeni iPad ve iPad Mini modelleri, önceki modellere kıyasla uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Yeni iPad 329 dolar, iPad Mini ise 499 dolar fiyat etiketiyle gelecek haftadan itibaren alıcılarla buluşacak.