Modoratör
Efsanevi Üye
Gönderiniz teslimat sürecinde ne demek?
Kargoya verildiği anlamına geliyor. Daha yola çıkmamış. Bugün yola cıkar. Dağıtıma çıktığında; kargo teslim edilmek üzere dağıtıma çıkarıldı.
Öngörülen teslim tarihi ne demek?
Öngörülen teslim tarihi ne demek?
Tahmini teslim tarihi, müşterilere ödeme sırasında gösterilen "şu tarihe kadar teslim edilecek" kısmında belirtilen tarihtir. Bu değer, maksimum sevkiyata hazırlık günü ve maksimum nakliye günü sayısının toplamıdır. Tahmini teslimat tarihi, gün cinsinden ve son sipariş saati dikkate alınarak hesaplanır.
UPS Kargo mesaj atıyor mu?
Gönder öğesini seçin, ardından cep telefonunuzdan talebinizi onaylayın. Onaylandığında, UPS bu gönderi için takip durumunuzu içeren SMS metin mesajları gönderecektir. Hizmetten çıkmadığınız* takdirde talebinizi telefonunuzdan tekrar doğrulamanız istenmeyecektir.
Horoz Lojistik saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
Horoz Lojistik saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
Hangi günler ve saat aralığında teslimat yapıyoruz? Horoz Lojistik Kargonuzu Hafta İçi 09:00 – 18:00 Arasında teslimatınız gerçekleştiriyor. Horoz Lojistik Kargonuzu Hafta Sonu 09:00 – 15:30 Arası teslimatınız gerçekleştiriyor.
Kargo şubeden teslim alınabilir mi?
Göndericinin gönderi yapılırken talebi üzerine ilgili kargo varış şubesine ulaştığında alıcıya telefon araması ile kargosunun şubeye ulaştığı bilgisi verilir. Bilgilendirmenin ardından alıcı müşterimiz kimlik ibrazı ile kargosunu şubeden teslim alabilir.
Horoz Lojistik Kargo ne zaman gelir?
Horoz Lojistik Kargo ne zaman gelir?
Kargo Teslimat Süresi ortalama 3-4 Hafta'dır. Kampanya dönemlerinde teslimat süreleri belirtillen tarihlerden uzayabilir. 50 desi üzeri ürünlerde gönderim Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. Bu yüzden yüksek desili ürünlerin elinize ulaşması normal gönderim sürecinden bir kaç gün daha gecikebilir.
Horoz Lojistik cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?
Horoz Lojistik Kargonuzu Hafta Sonu 09:00 – 15:30 Arası teslimatınız gerçekleştiriyor. Bu Saatler Dışında teslimatlarımız olduğunda aşırı yoğunluğu önlemek amacıyla gerçekleştiriyor ve sizleri bilgilendirilerek teslimat yapılır.