Modoratör
Efsanevi Üye
Gom Player güvenli mi?
Virüs kalma ihtimali yok. Gom Player daha önce hiç kullanmadım ama kendi sitesi yerine korsan olarak paralı versiyonunu kurduysa bulaşmış olabilir. Götür tekrar atsın. Kendi sitesinde zaten ücretsiz ve ücretli versiyon olarak 2 seçenek var ama bazı insanlar bunu bilmediği için ne olduğu belirsiz sitelerden indiriyor.
VLC ortam oynatıcısı nasıl kullanılır?
VLC ortam oynatıcısı nasıl kullanılır?
VLC Media Player ile çevrimiçi videoları indirebilirsiniz. Ağ sekmesine tıklayın ve videonuza ait URL'yi girin. Oynat butonun yanındaki seçenekten videoyu çevirmek istiyorsanız 'Dönüştür'e tıklayın. Oynatmak için ise 'Oynat'a tıklamanız yeterli.
H264 hangi program açar?
H.264 dosyaları nasıl oynatılır? H264 formatında olan CCTV kamera görüntülerine sahipseniz, H.264 videolarını Windows veya Mac üzerinden VLC player ile görüntüleyebilirsiniz. En son VLC sürümünü indirin. VLC medya oynatıcısını başlatın ve "Araçlar" menüsünün altındaki "Tercihler" i tıklayın.
Gom Player ücretsiz mi?
Gom Player ücretsiz mi?
GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır.
VLC player mi Gom Player mi?
GOM Player'da bulunan menüler ve ayarlar VLC'den çok daha detaylı olarak belirlenmiş. Böylece videolar üzerinde daha fazla denetim kurmak isteyen kullanıcıların GOM'u tercih etmeleri yerinde olacaktır. Kısa yoldan ulaşılabilen ses ve görüntü ayarları bölümünde ise VLC lehine detaylı seçenekler var.
VLC nereden indirilir?
VLC nereden indirilir?
Kullanıcılar genelliklere arama motorlarına "download vlc" ya da "vlc media player indir" yazarak ilk gelen sitelerden indirme işlemini yapar.
VLC player nasıl?
Windows cihazların yanı sıra Mac ve Android gibi işletim sistemlerinde çalışan VLC Medya Player uygulamasının en önemli özelliği ise ücretsiz olmasıdır. Farklı video ve ses dosyalarını sorunsuz bir şekilde açma kapasitesi bulunan güçlü uygulamanın ücretsiz olarak sunulması oldukça avantajlıdır.