Editör
Efsanevi Üye
Göksel Kalaycı kim öldürdü?
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı'yı öldürdükleri iddiasıyla müebbet hapis cezası istenen Yusuf Cevahir ve kendisine yardım ettiği ileri sürülen Hasan Kokoğlu'nun yargılandıkları davanın duruşması sona erdi.
Alper Toker hangi hastanede çalışıyor?
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Toker tarafından geliştirilen "Sol torakotomi ile paratrakeal lenf nodu diseksiyonu / Left sided paratracheal lymph node dissection" adlı yöntem, Göğüs Cerrahisi alanında büyük yankı uyandırdı.
Göksel Kalaycı nereli?
Necip Göksel Kalaycı, (d. 15 Mayıs 1939, İstanbul – ö. 11 Kasım 2005), Türk hekim.
Göksel Kalaycı hoca kimdir?
Göksel Kalaycı hoca kimdir?
prof.dr. istanbul üniversitesi (çapa) tıp fakültesi öğretim üyesi. 11.11.2005 tarihinde silahlı saldırı sonucu öldürülmüştür. istanbul tıp fakültesi göğüs cerrahisi ana bilim dalı başkanı. göğüs cerrahisi, periferik damar cerrahisi, genel cerrahi üstadı (idi).
Prof Dr M Şükrü Dilege kimdir?
Prof Dr M Şükrü Dilege kimdir?
2005 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak atandı. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşundan itibaren öğretim üyeliği yapan Dr. Dilege, Eylül 2018 tarihinden bu yana Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktadır.
Mustafa Keçer kim?
25.5.1953 yılında Malatya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Malatya'da tamamladı. 1971 yılında İstanbul Tıp Fakültesine girdi. 24.4.1977 tarihinde mezun oldu. 1978 yılında arasında İstanbul Tıp Fakültesi genel cerrahi anabilim dalında genel cerrahi ihtisasına başladı.
Prof Dr Semih halezeroğlu hangi hastanede?
2009 yılından beri Acıbadem üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı görevinini yapmakta olup İstanbul Acıbadem Maslak Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Doç Dr Erkan kaba kimdir?
Dr. Erkan Kaba 1980 yılında Adapazarı'nda doğmuştur. Lise öğrenimini Sakarya Işık Lisesinde tamamladıktan sonra 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başlamış ve 2005 yılında Tıp Doktoru ünvanını kazanmıştır.
Şükrü Dilege nereli?
Şükrü Dilege nereli?
Şükrü Dilege, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı üniversitede Genel Cerrahi uzmanlığı ve 1996 yılında doçent ünvanı alan Prof. Dr. Dilege daha sonra Oregon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Göğüs – Kalp – Damar Cerrahisi Bölümü'nde çalıştı.
Doç Dr Ece Dilege kimdir?
Doç Dr Ece Dilege kimdir?
Doç.Dr.Ece Dilege 2013 yılından beri Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nde, tıp fakültesi öğrencilerine meme kanseri derslerini vermektedir. Ekim 2017'de hasta görmeye başladığı Koç Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi, Meme Hastalıkları Kliniği 'nde öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir.
Mahmut Müslümanoğlu hangi hastanede çalışıyor?
Mahmut MÜSLÜMANOĞLU. Muayenehane Adresi:Teşvikiye Caddesi Bayer Apt. No:63 Kat:7 Nişantaşı / İST.
Prof Dr Vahit Özmen Kimdir?
İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi'dir. Meme Kanseri ve Gastroözofajeal Reflü Hastalığının Cerrahi Tedavisi özel araştırma ve çalışma konularını oluşturmaktadır. Bugüne kadar, 200den fazla yabancı dilde ve Türkçe araştırması, çok sayıda kitabı ve kitap bölümleri yayımlanmıştır.
Prof Dr Celalettin Kocatürk hangi hastanede?
Dr. Celalettin Kocatürk, lisans öğrenimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi EAH'inde yüksek lisans ve doçentlik eğitimini tamamlamıştır. Halen İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak çalışmaktadır.
Vats ameliyatı nasıl yapılır?
Vats ameliyatı nasıl yapılır?
VATS prosedüründe, bir kamera yardımıyla göğüs kafesinin içinin her köşesi görüntülendiği ve büyüterek monitöre yansıtılarak hasta başında olan cerrah ve tüm ekip tarafından izlenebilmektedir. Göğüs duvarında yani kaburgalar arasında küçük boyutlu bir ya da birkaç kesi yapılır.
Dr Erkan kaba nereli?
Dr Erkan kaba nereli?
Hakkında. Dr. Erkan Kaba 1980 yılında Adapazarı'nda doğmuştur. Lise öğrenimini Sakarya Işık Lisesinde tamamladıktan sonra 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başlamış ve 2005 yılında Tıp Doktoru ünvanını kazanmıştır.