Son Konular

Gokhan Ozen - Oldurur Sevdan

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Delisin deli, boyle ayrilik olur mu
Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu
Yaz baharin guz olunca,
Gonlune huznun dolunca
Sende bensiz el ocaginda anlayacaksin
Yaz baharin guz olunca
Gunlerin hesap sorunca
Sen de bensiz el ocaginda aglayacaksin
Hatiralar sayfa sayfa
Kalbimde sen parca parca
Bu gidisle en sonunda
Yasatmaz beni oldurur sevdan
Delisin deli, boyle ayrilik olur mu
Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu
Yaz baharin guz olunca,
Gunlerin hesap sorunca
Sen de bensiz el ocaginda aglayacaksin
Hatiralar sayfa sayfa
Kalbimde sen parca parca
Bu gidisle en sonunda
Yasatmaz beni oldurur sevdan

"Gökhan Özen - Oldurur Sevdan" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı duygusal bir hikayeyi anlatıyor ve ayrılığın yarattığı acıyı ve özlemi dile getiriyor. Şarkının sözleriyle birlikte duygusal bir atmosfer oluşturulmuş ve dinleyiciye derin bir duygu yaşatmayı hedefliyor.

Şarkının genel teması ayrılık ve özlem üzerine kurulu. Yaz, bahar ve güz mevsimleri metafor olarak kullanılarak duygusal değişimler ve zamansal geçişler anlatılıyor. İyi günler olduğu zamanlarda bile içsel bir huzursuzluk ve özlem hissediliyor. Hatıraların, kalpte bıraktığı parçalar ve bu duyguların giderek artmasıyla birlikte ayrılığın acısı daha da derinleşiyor.

Şarkıda ayrılığın ve özlem duygusunun ne kadar ağır bir yük olduğu vurgulanıyor. İki kişinin birbirinden ayrı düşmesiyle birlikte yaşanan acı ve hüznün kelimeler aracılığıyla anlatıldığı bu şarkı, dinleyenler üzerinde derin duygusal etkiler yaratabilir.

Eğer bu şarkı hakkında daha fazla detay veya yorum yapmak isterseniz, ben buradayım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Lara - Guvenmiyorum

Gokce Kırgız - Bebeğim

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt