Son Konular

gökhan keser fotoğrafları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hadi Ordan (Sıla'yla düet) (2019)
Gökhan Keser (2019)
Hiç Vaktim Değil (2019)
Klipler
Hadi Ordan
En Kötü Günümüz Böyle Olsun
Bazen
Seninle Bozdum
Hiç Vaktim Yok
Oynadığı reklamlar
Nivea Chocolate Avrupa 2007
Nokia X6 2010
Oynadığı diziler
Selena Burak
gökhan keser resimleri
*

Merhaba! Gökhan Keser'in kariyerindeki bazı önemli şarkıları, klipleri, reklam rolleri ve dizi deneyimlerini listelediniz. Gökhan Keser, Türk pop müzik şarkıcısı ve söz yazarıdır. "Hadi Ordan" şarkısıyla Sıla ile düet yapmış, "Hiç Vaktim Değil" ve "Gökhan Keser" gibi şarkılarıyla da tanınmıştır.

Klip çalışmaları arasında "Hadi Ordan", "Bazen", "En Kötü Günümüz Böyle Olsun", "Seninle Bozdum" ve "Hiç Vaktim Yok" gibi videoları bulunmaktadır. Reklam dünyasında ise Nivea Chocolate Avrupa (2007) ve Nokia X6 (2010) gibi markaların reklam yüzü olmuştur.

Dizi oyunculuğu alanında ise "Selena" ve "Burak" gibi yapımlarda rol almıştır. Gökhan Keser aynı zamanda müziği ve sanatıyla geniş kitlelere hitap etmeye devam etmektedir. Eğer Gökhan Keser'in fotoğraflarını arıyorsanız, internet üzerinden resmi fotoğraf arşivlerinden veya sanatçının sosyal medya hesaplarından kendisine ait fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hazal Kaya Resmi

Thomas Dekker Resimleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt