Modoratör
Efsanevi Üye
Gökhan Akyürek kimdir?
Gökhan Akyürek, Türkiye pazarında hızla büyüyen ve iki yıl içerisinde 200 milyon TL öz sermayeyle yatırım yapmayı planlayan GKN Kargo'nun Yönetim Kurulu Başkanı.
GKN Kargo Genel müdür?
Koksal Aydemir – Genel Müdür – GKN Kargo | LinkedIn.
GKN kargo kime ait?
GKN kargo kime ait?
Gökhan AKYÜREK – Gkn Kargo – Gkn Kargo | LinkedIn.
GKN kargo kaç şubesi var?
GKN kargo kaç şubesi var?
2021 yılında da yeni istihdam alanı yaratacağız. Firma olarak filo ağımıza da ek yatırım yaptık, 120 araçla yurt genelinde hizmet sağlıyoruz ve 26 ilde ana dağıtım merkezlerimiz bulunuyor. Türkiye'de 81 ile kargo taşıyoruz.
Gökhan Akyürek babası kimdir?
Şanlıurfalı Genç İş Adamı Gökhan Akyürek ve Akyürek'in babası Hilal Akyürek'ten Küçüksüslü ailesine taziye mesajı.
Mehmet Akyürek kimdir?
20 Kasım 1950'de Viranşehir'de doğdu. Baba adı Taceddin, anne adı Zülfiye'dir. İş Adamı, Çiftçi; Lise mezunudur. Özel şirketlerde yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptı.
Cumhuriyet kargo kime ait?
Cumhuriyet kargo kime ait?
ŞAHİN İZCİ – YÖNETİM KURULU BAŞKANI – Cumhuriyet Kargo | LinkedIn.
Gvn Express Nedir?
Gvn Express Nedir?
Uluslararası Kargo Hizmeti Ekspres teslimat, küçük kargoların teslimatı için etkili bir lojistik çözüm olan yenilikçi bir hizmettir. Bu servis çeşitli etkin lojistik ölçekteki şirketler için yararlıdır.
GKN kargo kimin ne zaman kuruldu?
Gkn Kargo, 2018 yılında Gökhan Akyürek tarafından kurulan Gkn Kargo Lojistik Dağıtım ve Depolama San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki kargo markasıdır. Markaların giyim ile ayakkabı sektörü, perakende alanında gıda taşımacılığında kargo süreçlerini yönetmektedir.
GKN kargo kaç yılında kuruldu?
GKN Kargo 2016'da kuruldu. Ancak, şirketin köklü bir geçmişi var. Yaklaşık 50 yıldır lojistik, taşımacılık ve dağıtım sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin bir çatı altında toplanarak, birleşmesiyle oluştu. GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, 31 yaşında.
GKN kargo ne demek?
GKN kargo ne demek?
gökhan kargodur o bence.
Viranşehir milletvekili kim?
Viranşehir milletvekili kim?
Mehmet Fevzi Şıhanlıoğlu
Doğum | 1945 Viranşehir, Şanlıurfa
Ölüm | 30 Ocak 2001 (56 yaşında)
Meslek | Milletvekili
Kargo bayiliği almak karlı mıdır?
1-Kargo firması açmak, yerine ve lokasyonuna göre değişen oranlarda kazanç elde etmenizi sağlar. 2-Kargo firmaları, bayilik usulü ile açılan işletmeler için, gönderimlerden yüzde 13, gelen gönderiler için ise yüzde 18 kâr marjı vermektedir. 3-Örneğin bedeli 20 TL olan bir kargo, şubeye geldiğinde 3,60 TL kar edersiniz.