Son Konular

Goguste kirmizi lekeler neden olur?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Göğüste kırmızı lekeler neden olur?

Kırmızı lekeler böceğin ısırdığı yerde daha fazla olur ve giderek yaygınlaşır. Bundan dolayı vücuttaki kırmızı lekelerin bir sebebi böcek ısırması olabilir. Böcek ısırması özellikle yaz aylarında piknik gibi etkinliklerde daha fazla ortaya çıkar.
Stresten çıkan kırmızı lekeler nasıl geçer?
Stres bazlı vücudumuzda beliren kırmızı lekelerin ortaya çıkma nedenleri çeşitlidir….Vücuttaki kırmızı lekeler nasıl geçer?
- Krem. Krem tedavisi kırmızı leke tedavisinde kullanılan ilk tedavi yöntemidir.
- Bal. Bal tedavisi vücut lekeleri için birebir olan bir doğal tedavi seçeneğidir.
- Aloe Vera.
Göğsümde kahverengi lekeler oluştu neden olur?
– Kahverengi lekelerin diğer bir adı güneş lekesi veya karaciğer lekesidir. Yaş ilerledikçe cildin rengini veren melanin pigmenti cilt üzerinde birikir ve kahverengi lekelerin oluşmasına sebep olur. – Cilt uzun süre güneşe maruz kaldığı zaman cilt ışınlardan korunmak için yüksek miktarda melanin salgılar.

Kırmızı kan beni nasıl geçer?

Sıvı azot ile dondurulan kırmızı ben ilk olarak yara halini alır. Ama kısa zamanda iyileşir ve kırmızı ben yok olur. Lazer cerrahi yöntemi ile benlere lazer işlemi uygulanır. Genellikle ayakta ve pratik bir şekilde yapılabilmektedir.
Vücutta kırmızı ben neyin belirtisi?
Vücutta birkaç tane bulunması normal kabul edilen kırmızı benlerin ani ve çok sayıda artışının, karaciğer, kas hastalıkları veya hormonal bir bozuklukla ilgili bir sorunun belirtisi olabileceği belirtildi.
Kırmızı benler zararlı mı?
Normal şartlarda herhangi bir sağlık sorunu oluşturmazlar. Fakat kanama, şekilde değişiklik ve boyutunda artış olması halinde bir dermatolog tarafından değerlendirilmelidir. Kırmızı benler parlak kırmızı renkli, oval veya yuvarlak şekilli, iğne başı ile 0.5 cm arası çaplarda olabilen deri yapılarıdır.

Bacaktaki kızarıklık için hangi doktora gidilir?

Ayaklarda / bacaklarda kızarıklık şişlik, ağrı için enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidilir.

Gun icinde neden uykulu oluruz?

Akciger kanseri icin hangi testler yapilir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt