Son Konular

GoFundMe Turkiyede calisiyor mu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

GoFundMe Türkiyede çalışıyor mu?

sanırım ülkemizden kullanılamıyor, gelen bağışların bir kısmını gofundme'nin kesmesi, daha doğrusu kampanya yapan kişinin paypal hesabından kendine çekmesi ve paypal'ın türkiye'den bir hesaptan yurtdışı hesabına buna izin vermemesi nedeniyle.
Go Found Me Hesabı Nasıl Açılır?
Pano'da Web Sitesi > Siteyi Düzenle'yi seçin. Bağış etkinliğinizi eklemek istediğiniz yere gidin ve bir bölüm ekleyin. Bağış etkinliği bölümünü arayın ya da arama çubuğunu kullanın, istediğiniz düzeni seçin ve bölümdeki içeriği özelleştirin. Bağlantıyı kullanarak GoFundMe başlat'ı seçin.

Kickstarter nedir Ekşi?

internetin demokrasiye en büyük katkılarından biridir. istediğin filmi seyretmek, istediğin oyunu oynamak için büyük stüdyolara olan ihtiyacı ortadan kaldırmaya başlamıştır. indie yapımcılar ve dev stüdyolar arasındaki büyük sahayı kapsayabilecek projedir.
Kickstarter projesi nedir?
Kickstarter, ABD merkezli bir kâr amacı gütmeyen bağış şirketi. Genellikle bağımsız yapımcıların kullandığı bu hizmetten çizgi roman, dans, tasarım, moda, film & video, yemek, oyunlar, müzik, fotoğrafçılık, yayıncılık, teknoloji ve tiyatro olmak üzere toplamda 13 farklı dalda sanatçılar ve mucitler yararlanmaktadır.
Bir projenin başlatılmadan önceki aşamada MEXC'de listelenmesi için oylandığı ve ardından tüm oy kullanan kullanıcılara ücretsiz olarak token airdropların dağıtıldığı bir etkinliktir. Belirlenen hedeflere ulaşılmazsa MEXC listelenen projeyi iptal eder ve oylama tokenının kilidini açar.
Kickstarter ne işe yarar?
Kickstarter üzerinden sanat, çizgiroman, teknoloji, yemek, müzik, tiyatro, fotoğraf, yayıncılık, gazetecilik dallarında projeler üretebilirsiniz. Mesela aklınızda güzel bir belgesel çekmek varsa bununla ilgili gerekli dökümanları toplayıp insanlara sunabilirsiniz.

Mxc Borsası kime ait?

by Mxc Global Mexc global hangi ülkenin borsası? Mexc borsası uzun yıllardır kripto piyasasında var olan bir firma ve oldukça güvenli. Meksika'da olan bu kripto borsası Amerika'dan lisans alan 4. kripto para platformudur.
Mxc sitesi güvenilir mi?
Mxc mexc global borsası 2018 yılından bu yana kripto piyasasında var olan ve bu zamana kadar işlem gören bir borsadır. Bu kadar süre içerisinde hiçbir zaman hack ya da başka bir durum söz konusu olmamıştır. Bu yüzden borsaya varlıklarınızı gönderirken ya da satın alırken güvenle kullanabilirsiniz.

Kickstarter nedir kripto?

"Kickstarter" etkinliği nedir? 'Kickstarter' etkinliği, projenin başlatılmadan önceki aşamada MEXC'de listelenmesi için oylandığı ve ardından başarıyla oy kullanan tüm kullanıcılara ücretsiz olarak token airdrop dağıtıldığı bir listeleme kampanyasıdır.
Bağış nasıl toplanır?
Makbuzla, belirli yerlere kutu koyarak, bankalarda hesap açtırarak, yardım pulu çıkararak, eşya piyangosu düzenleyerek, kültürel gösteriler ve sergiler yoluyla, spor gösterileri, gezi ve eğlenceler düzenlemek veya bilgileri otomatik ya da elektronik olarak işleme tâbi tutmuş sistemler kullanmak suretiyle yardım …
Devlet bağış toplayabilir mi?
2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu'nun 6. Maddesine göre kişiler ve kuruluşlar, yetkili makamdan izin almadan yardım toplayamazlar. Ancak, kamu yararına çalışan dernek, kurum ve vakıflardan hangilerinin izin almadan yardım toplayabilecekleri, İçişleri Bakanlığının önerisi üzerine Cumhurbaşkanınca belirlenip ilan edilir.

Kasitli ogrenme ne demek?

Papillit ne demek?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt