- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Gmail hesabı kapatılırsa ne olur?
Söz konusu hesaptaki tüm veri ve içerikleri (e-postalar, dosyalar, takvimler ve fotoğraflar gibi) kaybedersiniz. Söz konusu hesapla oturum açtığınız Google hizmetlerini (Gmail, Drive, Takvim veya Play gibi) kullanamazsınız.
Google hesabı kaç günde kurtarılır?
Gooogle hesabınızı kaç gün saklayacağına dahil kesin bilgi vermiyor (bir süre) olarak söyleniyor tahminen 1 ay diyebiliriz 1 ay içinde erişim devam ediyor bir süre silip açıcaksanız 20 günü kaçırmayın 1 ay geçtikten sonra hesap bulunamadı hatası veriyor.
E-posta adresi nasıl iptal edilir?
3. Adım: Hesabınızı silin
- Google Hesabınızın Veriler ve Gizlilik bölümüne gidin.
- "Verileriniz ve gizlilik seçenekleriniz" bölümüne ilerleyin.
- Diğer seçenekler Google Hesabınızı silin'i seçin.
- Hesabınızın silinmesi için talimatları uygulayın.
Gmail nasıl çıkış yapılır PC?
Bilgisayarda oturumu kapatma
- Gmail'i açın.
- Sağ üst taraftaki fotoğrafınızı tıklayın.
- Oturumu kapat'ı tıklayın.
Fazla Google hesabı nasıl silinir?
Silmek istediğiniz hesap ile giriş yaptığınıza emin olun. Hesap Ayarlarr > Hesap ve hizmet silme seçeneğine gidin. Bu ekrandan "Google Hesabını ve verilerini sil" seçeneğine tıklayın.
Gmail hesabı nasıl silinir resimli anlatım?
Gmail Hesabı Nasıl Silinir? (Resimli Anlatım)
- Gmail hesabımıza giriş yaptıktan sonra açılan sayfada "Hesabım" butonuna tıklayalım.
- Açılan sayfada "Hesap tercihleri" başlığı altındaki linklerden "Hesabınızı veya hizmetlerinizi silme" linkine tıklayalım.
Kapatılan Google hesabı ne zaman silinir?
1- Hesabınız iki yıl içerisinde bir defa dahi aktif olmadıysa. 2- Bu iki yıllık süre boyunca depolama sınırını aştıysanız. Söz konusu iki yıllık süre 1 Haziran 2021 tarihinden sonra başlayacak ve haliyle verilerin silinmesi de 2023 yılından itibaren gerçekleşecek.