Editör
Efsanevi Üye
Glock Türkiyede neden yasak?
ABD'nin Irak'a yeniden yapılanma kapsamında hibe ettiği ancak Irak Hükümeti'nin bunları kayıt altında tutmadığı için kontrölünü kaybettiği Glock'unda yer aldığı bu hibe silahlar, Türkiye gibi ülkelere kaçak yollardan girdi.
Glock tabanca Türkiye'de yasak mı?
Yasal olarak Türkiye'ye getirilen Glock marka tabancalar ruhsatlı bir şekilde satılmaya başlandı." Avusturya'da her yıl 500 bin adet Glock marka silah üretildiğini söyleyen Erdoğan, tabancaların dünya pazarı hakkında da şu bilgileri verdi: "Glock, dünya tabanca pazarının yüzde 50'sine sahip.
Glock tutukluk yapar mı?
Türkiye'de ilk kez yaklaşık 1.5 yıl kadar önce ele geçirildiği ifade edilen Glock'lar bazı özellikleri bulunuyor. Kaliteli olarak nitelendirilen bu tabancalar, tutukluk yapma riskinin düşüklüğü ve plastik kullanımı nedeniyle hafif olması gibi özelliklere sahip.
Glock kimler kullanır?
Glock kimler kullanır?
Glock, tabanca ve bıçaklarıyla ün yapmış Avusturyalı bir silah üreticisidir. Şirket 1963 yılında Deutsch-Wagram'da Gaston Glock tarafından kuruldu. İlk silah modeli Glock 17, P80 adı altında Avusturya Ordusu için geliştirilmiştir. Glock 17 daha sonra birçok polis teşkilatının tutulan silahı haline gelmiştir.
Glock 19 mu 26 mı?
Glock 19 mu 26 mı?
Glock 26'daki rahat kesinlikle 17'de mevcut degil. 19 da uygun olur ama ben gerek daha kucuk ve konforlu olmasi gerek de kullanimi acisindan Glock 26 yi tavsiye ederim. Ben de oldukca iri cusseli biriyim (190cm-110kg) ama Glock 26 ile hic bir konuda sorun yasamadim.
Hırvat glock nedir?
ülkemize uyarladığımızda beylik tabancası olarak kullanmaktadır diyebiliriz. bu silahtan yola çıkılıp birçok silah üretilmesine rağmen fayda/fiyat oranıyla çeşitli modelleriyle glock hala amerika piyasasında en çok satılan silah konumundadır.
Glock 26 kaç mermi alır?
Glock 19 model tabanca ile birlikte standart 15 mermi kapasiteli üç adet, Glock 26 model tabanca ile birlikte iki adet 15'lik ve bir adet 12'lik olmak üzere toplam üç adet şarjör verileceği kaydedildi.
AK-47 tutukluk yapar mı?
AK-47, dayanıklılığı ile tanınır. Sudan, çamurdan, kumdan etkilenmez ve çok nadir tutukluk yapar. Ayrıca ucuza ve pek çok şekilde temin edilebilmesinden dolayı özellikle gerilla grupları tarafından tercih edilmektedir.