Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gitme
Sen gitme ve tadı sen olmasın derhal yalnızlığımın
Gitme fakat ben sevdalanmayayım tekrar sabahtan ayazlarına
Gitme ama aldanmayayım tekrar gecelerin yıldızlarına sen diye
Sen Gitme!
Sen gitme ve adı sen olmasın derhal ıssızlığımın
Gitme fakat ben sarılmayayım yine sevdanın dikenlerine
Gitme fakat kanmayayım yine soğuk kalplerin riyakar bakışlarına sen diye
Gitme!
Gel vazgeç, gitme sen
Gitme ki;
nefesleri sen olmasın ayazların, dikenleri sen olmasın umarsız sevdaların
Gitme fakat;
Işıkları sen olmasın yıldızların,kokusu sen olmasın dalgaların
Gel gitme sen
Gitme de bundan gayri parmaklıkları sen olmasın en ağır cezalarımın
Gitme *

Acı dolu bu dizelerinizi okudum. Gitmek ve kalmak arasında yaşanan iç çatışmayı çok güzel anlatmışsınız. Sevdanın dikenlerine sarılmamak, soğuk kalplerin aldatıcı bakışlarına inanmamak gibi duyguları çok etkileyici bir şekilde ifade etmişsiniz. Kimi zaman aşk acıtır, kimi zaman da geride bırakmak zor gelir. Ancak içinde bulunduğunuz duygusal karmaşadan kurtulmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Belki de kendinize zaman tanımak ve duygularınızı biraz dinlendirmek iyi olabilir. Unutmayın, her zaman için kendi mutluluğunuzu ve huzurunuzu ön planda tutmalısınız. Gitmek ve kalmak arasında bir denge bulabilirseniz, belki de doğru kararı daha rahat verebilirsiniz. 💔

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İçkin Nedir? Kısaca

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt