Son Konular

Gitme soz muzik kime ait?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Gitme söz müzik kime ait?

Gitme, Müslüm Gürses'in 26 Ocak 1987'de Elenor Müzik firmasından çıkardığı albümdür. Albümün her bir şarkısı Müslüm Gürses klasiği olmuştur. Albüme ismini veren Gitme şarkısı 1987'de ise yılın en iyi şarkısı seçilmiştir.

Gitme şarkısını kim söylüyor?

Gitme şarkısını kim söylüyor?
Süreyya Açıkgöz – Gitme – YouTube.

Bir Kadın Tanıdım söz müzik kime ait?

Bir Kadın Tanıdım söz müzik kime ait?
Adı da: "Bir Kadın Tanıdım". Halit Çelikoğlu; yazdığı bu şiirini, Elenor Plak'ın sahibi ve bestecisi Atilla Alpsakarya'ya okur.

Gitme sana muhtacım sözleri kime ait?

Sizin sülaleniz kadar beste yapmış, çoğunuzun ömründen çok müzik icra etmiş bir adamdan bahsediyoruz. Zeki Müren'den Gitme Sana Muhtacım şarkısını ciğerlerinizi çürüterek dinlerken bu şarkının sahibinin Selami Şahin olduğunu bilin, öyle çürütün o ciğeri.

Bir ihtimal daha var şiiri kime ait?

Bir ihtimal daha var şiiri kime ait?
Bir İhtimal Daha Var Şiiri – Ali Lidar.

Müslüm Gürses Kaç tane şarkısı var?

Müslüm Gürses Kaç tane şarkısı var?
Müslüm Gürses'in ölümünden sonra Bayar Müzik firmasından 1, Seyhan Müzik firmasından 1, Kadırga Müzik firmasından 17, Elenor Müzik firmasından 20, Topkapı Plak firmasından 2 olmak üzere resmî olarak yayımlanmamış toplam 41 şarkısı yayımlanmıştır.

Müslüm Gürses şarkılarını kimler söyledi?

Baba Şarkılar Müslüm Gürses 50 Sanatçı ve 48 Eser Birarada (3 CD)
- Okan Bayülgen Feat. Künh /Dertler İnsanı
- Kenan Doğulu / Tutamıyorum Zamanı
- Funda Arar / Adını Sen Koy.
- Sibel Can / Ayrılık Ateşten Bir Ok.
- Tan Feat.
- Şevval Sam / Bu Şehirde Yaşanmaz.
- Oktay Kaynarca / Tanrı İstemezse.
- Gülay / Ellerini Çekip Benden.

Müslüm Gürses Türk mü?

Müslüm Gürses Türk mü?
Müslüm Gürses'in doğum adı Müslüm Akbaş'tır. 7 Mayıs 1953 Fıstıközü, Halfeti, Şanlıurfa doğumlu sanatçı, 3 Mart 2013 tarihinde İstanbul'da vefat etmiştir. Türk arabesk ve halk müziği sanatçısı.

Gitme sana muhtacım şarkısı ne zaman çıktı?

Gitme sana muhtacım şarkısı ne zaman çıktı?
1982Gitme Sana Muhtacım / Çıkış tarihi

Gitme şarkısının orijinali Müslüm Gürses'e aittir ve 1987 yılında en iyi şarkı seçilmiştir. Süreyya Açıkgöz gibi birçok sanatçı da bu şarkıyı yorumlamıştır.

"Bir Kadın Tanıdım" adlı şarkının sözleri Halit Çelikoğlu'na ait olup bestesi Atilla Alpsakarya'ya aittir.

Zeki Müren'in söylediği "Gitme Sana Muhtacım" şarkısının söz ve müziği Selami Şahin'e aittir.

"Bir İhtimal Daha Var" şiiri Ali Lidar'a aittir.

Müslüm Gürses'in resmi olarak yayımlanmış toplam 41 şarkısı vardır ve farklı firmalardan yayımlanmıştır.

Müslüm Gürses Türk doğumlu bir sanatçıdır ve Türk arabesk ve halk müziği alanında çalışmalar yapmıştır.

"Gitme Sana Muhtacım" şarkısı 1982 yılında çıkmıştır.

Bu bilgiler doğrultusunda Türk müziğinin önemli eserleri ve sanatçıları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Balsa agaci hangi ulkenin?

El degmemis ne anlama gelir?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.380
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt