- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Giriş yardımı e postalarını sınırla ne demek?
"Posta gönderme sınırına ulaştınız" Tek bir e-postada toplam 500'den fazla alıcıya e-posta gönderdiyseniz veya bir günde 500'ün üzerinde e-posta gönderdiyseniz bu mesajla karşılaşabilirsiniz. Bu hatayı aldığınızda, e-posta gönderme olanağına 1 ila 24 saat içinde yeniden kavuşursunuz.
Mailime başkasının girdiğini nasıl anlarım?
Mailime başkasının girdiğini nasıl anlarım?
Hesabınızda kimsenin oturum açmadığından emin olmak için google.com/devices adresini ziyaret edebilirsiniz….Tanımadığınız bir cihaz görürseniz hesabınızın güvenliğini sağlama
- Google Hesabınıza gidin.
- Sol gezinme panelinde Güvenlik'i seçin.
- Cihazlarınız panelinde Cihazları yönet'i seçin.
Tek seferde en fazla kaç kişiye mail atılır?
Gmail üzerinden yaptığınız mail gönderimleri, kullandığınız mail adresinin güvenilirliğine bağlı olarak günde 30-50 kişiye mail gönderimi ile sınırlandırılır.
Google hesabınızın güvenliğini artırmaya yardımcı olun ne demek?
Google hesabınızın güvenliğini artırmaya yardımcı olun ne demek?
Google, diğer kişilerin hesabınızı kullanmasını veya istismar etmesini önlemeye yardımcı olmak için size güvenlik uyarıları gönderir. Telefon veya e-posta ile aldığınız tüm güvenlik uyarılarına hemen yanıt vererek hesabınızın güvende kalmasına yardımcı olun.
Instagram hesabım için şifre yenileme e postasını Almadıysam ne yapabilirim?
Şifre yenileme e-postanızı bulmak için şunları deneyin:
- E-posta hesabınızın spam filtresini kontrol edin.
- Daha önce Instagram ve Facebook hesaplarınızı bağladıysanız, şifrenizi Facebook doğrulamasıyla yenileyin.
- E-posta servis sağlayıcınızla iletişime geçerek @instagram.com alanından e-posta alabildiğinizden emin olun.
E-posta adresi çalındığı nasıl anlaşılır?
E-posta adresi çalındığı nasıl anlaşılır?
Adım: Etkinliği inceleyin ve saldırıya uğramış Google Hesabınızın güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olun. Google Hesabınıza gidin. Sol gezinme panelinde Güvenlik'i seçin. Son güvenlik etkinlikleri panelinde Güvenlik etkinliklerini incele'yi seçin.
Outlook 2010 en fazla kaç kişiye mail atılır?
Tek seferde maksimum 500 kullanıcıya mail atabilirsiniz. Dakika da 30 kullanıcıya mesaj atar. Toplam günlük 1500 farklı kişiye mesaj atabilirsiniz.
Google güvenlik kontrolü nasıl yapılır?
Google güvenlik kontrolü nasıl yapılır?
Hesabınızı daha güvenli hale getirme
- Adım: Güvenlik Kontrolü gerçekleştirin.
- Adım: Yazılımlarınızı güncelleyin.
- 3. Adım: Benzersiz, güçlü şifreler kullanın.
- Adım: Gereksiz uygulamaları ve tarayıcı uzantılarını kaldırın.
- Adım: Şüpheli mesajlara ve içeriğe karşı korunun.
Google hesabını kimler görebilir?
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'i tıklayın. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
BCC birbirini görür mü?
BCC birbirini görür mü?
İletinin alıcısıysanız, gönderenin Gizli (bcc) alıcılar ekleyip eklemediğini göremezsiniz.
E-posta şifremi unuttum nasıl geri alabilirim?
Oturum açmanız gerekebilir. "Güvenlik" bölümünün altında Google'da oturum açma'yı seçin. Şifre'yi seçin….
- Gmail Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
- Karşınıza çıkan ekranda şifrenizi unuttuğunuz Gmail adresinizi yazın ve İleri tuşuna basın.
- Google hesabı ile kullandığınız son şifreyi girmenizi isteyecektir.