Son Konular

Girdigim Siteleri baskasi gorebilir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Girdiğim Siteleri başkası görebilir mi?

Bunun cevabı EVET, telefonda girdiğiniz tüm siteler tarih saatleri ile birlikte iki-üç şekilde kayıt ediliyor. Dilerseniz bu kayıt işlemlerini silebilir veya kayıt edilmesini önleyebilirsiniz. Telefonunuzu kurcalayan biri çok kısa sürede girdiğiniz tüm internet sitelerini görme olanağına sahip.
Wi-Fi geçmişinde gizli sekme görünür mü?
Gizli sekme özelliği kullanılmaya başlandığında internette yaptığınız hiçbir adım bilgisayarınıza kaydedilmez. İnternette gezindiğiniz sayfalar da tarayıcının geçmişine kaydedilmez.

Internetin başkaları tarafından kullanıldığını nasıl anlarım?

Basit yöntem: Kablosuz router ışıklarını kontrol edin Kablosuz router'ınızın üzerinde internet bağlanıtısını, kablolu bağlantıları ve kablosuz etkiliği gösteren bir takım ışıklar bulunur. Tüm kablosuz bağlantıları kapattığınızda kablosuz bağlantı ışığı hala yanıp sönüyorsa başkaları bağlantınızı kullanıyor olabilir.
Arama geçmişini kim görebilir?
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'i tıklayın. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.

ISS girdiğimiz siteleri görebilir mi?

Normalde çevrimiçi olduğunuzda internet servis sağlayıcınız (İSS) bağlantınızı sağlar. IP adresi üzerinden sizi takip eder. Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler.
VPN ile girilen site modem geçmişinde görünür mü?
VPN, internet trafiğinizi ve kimliğinizi çevrimiçi olarak şifreleyerek üçüncü tarafların verilerinizi sisteminize girmesini ve verilerinizi çalmasını zorlaştırır.

Internete kimlerin bağlandığını nasıl görebilirim?

Modeme Bağlı Cihazları Görme
- Modemin arayüzüne girmek için tarayıcı adres satırına 192.168.1.1 yazın ve Enter'a basın.
- Kullanıcı adı ve şifresini doğru olarak girdiğinizde modemin arayüzüne ulaşacaksınız.
- Karşınıza gelen ekrandan modeminize bağlı cihazların MAC adreslerini göreceksiniz.
Evdeki internete kimler bağlanıyor nasıl görebilirim?
Modeme bağlı cihazları görme işlemleri:
- Adım #1: Modem arayüzüne girin.
- Adım #2: Kablosuz sekmesine tıklayın. (Modemden modeme değişiklik gösterebilir.)
- Adım #3: 'Bağlı İstemciler' başlığının altında modeme bağlı cihazları görebilirsiniz.

Turkcell girdiğimiz siteleri görebilir mi?

Evet. Özellikle Turkcell gibi birçok internet servis sağlayıcıları bizlerin internet üzerindeki verilerimize erişebilmektedir. Ancak Turkcell tarafından toplanan ve işlenen kişisel veriler Turkcell tarafından koruma altına alınmıştır.

Hisse senedi degerleme yontemleri nelerdir?

Organ taslaklari ne zaman olusur?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt