Son Konular

Gifleri nasil kaydedilir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Gifleri nasıl kaydedilir?

Kişiler giflere ulaşabilmek için arama motorlarına gif yazarak kolayca giflere ulaşabilir ve kaydet seçeneğiyle indirme yapabilir. Telefonlara indirilecek olan gifler de, kolayca indirilebiliyor. İnternet üzerinden bulunan giflere tıklayarak, öne çıkan kaydet seçeneğine tıklanır ve telefonlara kolayca indirilir.

GIF nasıl eklenir?

Slayda animasyonlu GIF ekleme
- animasyonlu GIF dosyasını eklemek istediğiniz slaydı seçin.
- Şeridin Ekle sekmesine tıklayıp Resimler'e tıklayın.
- Resim Ekle iletişim kutusunda, eklemek istediğiniz animasyonlu GIF dosyasının bulunduğu konuma gidin.
- Dosyayı seçip Ekle'ye veya Aç'a tıklayın.

GIF nasıl paylaşılır?

GIF nasıl paylaşılır?
Adım 1: Paylaşmak istediğiniz GIF dosyasını Kamera Rulosu'na kaydedin. Adım 2: GifLab'ı açın ve "GIF to Instagram"ı seçin. Adım 3: Yüklemek istediğiniz GIF'i seçin ve oynatma hızını ayarlayın. Adım 4: "Save and share on Instagram"a basın.

WhatsApp favori GIF nerede?

WhatsApp favori GIF nerede?
WhatsApp'daki GIF özelliği, favori GIF'leri de kullanmanızı sağlar. Bir GIF'i favorilere eklemek için tek yapmanız gereken resme yıldız eklemek. Sohbette olduğunuzda, GIF üzerine uzun dokunun ve ardından "Yıldız" seçeneğini seçin. Yıldızlı GIF'ler, GIF seçici penceresindeki Yıldızlı bölümünde görünür.

Bilgisayarda GIF nasıl yapılır?

Telefondan ya da bilgisayardan GIF yapmanın en kolay yollarından bir tanesi, zaten hazırda internette yüklü olan bir Youtube videosunu kullanmaktır. Dilediğiniz bir Youtube videosunun seçtiğiniz bir bölümünü, gifhy.com üzerinden kolayca bir GIF'e dönüştürebilirsiniz.

Hareketli GIF nasıl gönderilir?

Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan emoji simgesine tıklayın. Adım #3: Ekranın alt kısmında yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açın. Adım #4: Ekranda çıkan GIF'lerden dilediğinizi seçip gönderebilirsiniz.

WhatsApp komik GIF nasıl eklenir?

WhatsApp komik GIF nasıl eklenir?
Android: Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan emoji simgesine tıklayın. Adım #3: Ekranın alt kısmında yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açın.

Instagramda nasıl GIF gönderilir?

Instagramda nasıl GIF gönderilir?
GIF yollamak içinse bir sohbet penceresi açtıktan sonra sağ altta beliren GIF işaretine tıklamanız yeterli. Burada hazır ön yüklü GIF'lerin yanı sıra ayrıca siz de anahtar kelimelerle GIF arayabilirsiniz. GIF'lerin GIPHY kütüphanesinden çekildiğini belirtelim.

Instagram hikayeye GIF nasıl atılır?

İlk olarak Instagram uygulamamızı açıyoruz ve uygulamanın alt kısmında yer alan ortadaki + butonuna dokunuyoruz. İlk olarak Instagramda gif paylaşmak için yapmanız gereken şey, sahip olduğunuz gif dosyasını video formatına dönüştürmek. Biz, bu işlem için cloudconvert.com websitesini kullanacağız.

WhatsApp favori Emoji nerede?

İlk olarak, mesajlaştığınız kişinin size gönderdiği çıkartmanın üstüne bir kez tıklayın. Açılan pencerede; 'Favorilere Ekle', 'Daha Fazla' ve 'İptal' seçeneklerini göreceksiniz. Bu seçeneklerin en üstünde bulunan 'Favorilere Ekle' seçeneğine tıklayın. (Seçenekler Android'de 'İptal' ve 'Favorilere Ekle' olarak değişir.)

Gifler konusunda merak ettiğiniz birçok şeyin cevabını burada bulabilirsiniz. İlk olarak, gif kaydetme işlemi oldukça basit. Arama motorlarına gif yazarak kolayca giflere ulaşabilir ve kaydet seçeneğiyle indirme yapabilirsiniz. Telefonlara indirmek istediğiniz gifleri bulduktan sonra tıklamanız ve öne çıkan kaydet seçeneğini seçmeniz yeterli.

Bir gif nasıl paylaşılır sorusuna gelirsek, WhatsApp gibi platformlarda gif paylaşımı oldukça kolaydır. İlk adım olarak gif dosyasını Kamera Rulosu'na kaydedebilirsiniz. Ardından, bir uygulama olan GifLab'ı açarak GIF to Instagram seçeneğini seçebilir ve yüklemek istediğiniz gif'i seçip oynatma hızını ayarlayabilirsiniz. Save and share on Instagram'a basarak gifinizi paylaşabilirsiniz.

Bilgisayarda gif oluşturma konusunda ise, hazırda internet üzerinde bulunan bir Youtube videosunu gif'e dönüştürmek en kolay yollardan biridir. Bunun için gifhy.com sitesini kullanabilir ve istediğiniz Youtube videosunun belirli bir bölümünü kolayca gif'e çevirebilirsiniz.

Giflerinizi WhatsApp veya Instagram gibi platformlarda paylaşırken dikkat etmeniz gereken noktaları da detaylıca anlattım. Gif paylaşımı için adım adım bilgilendirme sağladım. Eğer başka sorularınız varsa veya daha fazla detay isterseniz sormaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Keklik eti lezzetli mi?

Yesil beyaz ay yildizli bayrak hangi ulkenin?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt