Son Konular

Gidiyorum Notaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Zaman sadece birazcık zaman
Gecici bu ofke, bu hırs, bu intikam
Acılarımız tarih kadar eski
Nefes alıp vermek misali olağan
Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an
Boyle benzer izler etrafında
Alışkanlıklarımız bile sıradan
Gidiyorum butun aşklar yureğimde
Gidiyorum kokun hala uzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıclar
Bir kendim bir ben gidiyorum
Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan
Bilirsin karanlıktan da urkerim cocuklar gibi
Işıkları hep yakarım bu korkudan
imagesgidiyorumnotalari5ada88fa04394

Bu şarkı sözleri duygusal bir içeriğe sahip. Kaygılar, korkular, aşklar ve yeni başlangıçlar üzerine derin düşünceler barındırıyor. Zamanın insan hayatında geçici olduğuna ve her şeyin bir döneminde son bulduğuna vurgu yapılıyor. Kızgınlık, yalnızlık ve korku gibi duyguların nasıl etkilediği ve bu duygularla nasıl baş edildiği üzerinde durulmuş. Ayrılık ve yeniden doğuş teması da güçlü bir şekilde işlenmiş.

Şarkının dili oldukça etkileyici ve akıcı. Sözlerin ritmi ve akıcılığıyla dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkartabilecek nitelikte. Aynı zamanda tekrarlanan bazı cümleler, özellikle "Gidiyorum butun aşklar yureğimde" kısmı, duyguları pekiştirici bir etki yaratıyor.

Şarkının tamamlayıcı ögelerinden biri olan görsel, doğanın içindeki yalnız bir figürü yansıtıyor gibi görünüyor. Bu da şarkının duygusal ve iç içe geçmiş duygular üzerine yoğunlaştığını gösteriyor.

Genel olarak, şarkının insanı etkileyen derin duygulara hitap ettiği ve insanın iç dünyasına dokunan cümleler içerdiği anlaşılıyor. Dinleyicilerde duygusal bir etki bırakması oldukça olası.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ebru Yaşar Yarabbim şarkı sozu

Sevemez Kimse Seni Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt