Son Konular

GetirBuyuk nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

GetirBüyük nedir?

Getir ve Getir Büyük Arasındaki Fark Nedir? Getir, daha temel ihtiyaçlarınızı çok kısa sürede size ulaştırmayı baz alırken Getir Büyük kapsamlı bir süpermarket alışverişi yapmanızı sağlıyor. Getir Büyük şimdilik 08.00-23.00 saatleri arasında çalışıyor. Getir ise 7 gün 24 saat boyunca hizmetini sürdürüyor.

GetirYemek yüzde 50 indirim nasıl yapılır?

DİĞER BİLGİLER
- GetirYemek'te seçili premium restoranlarda 50 TL ve üzeri siparişlerde %50 indirim!
- Kampanya kullanımı için minimum sepet tutarı 50 TL, maksimum sepet tutarı 150 TL'dir.
- Her müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir.
- Kampanya kota ile sınırlıdır.
Getir İller Listesi
Getirdeki TVS ne demek?
6 gün önceGetir uygulamasından sipariş vermek istediğinizde tvs (tahmini varış süresi) hiçbir zaman doğru olmaz. 20 dakika der ama 50 dakika bile getirmez. İptal talep istenildiğinde ise yoğunluk denir.
GetirYemek indirim nasıl uygulanır?
Adım Adım Getir İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?
- 1indirimkodu.com internet sitesine giriş yaparak, Getir indirim kodu yer alan yazımıza giriş yapın.
- "Kodu Aç" butonuna tıklamanız ile birlikte yeni, küçük bir pencere açılacak.
- Uygulama içerisinde sağ altta yer alan hediye paketi sembolüne tıklayın.

Getir kitap getiriyor mu?

Getir Bi Kitap, Aradığın Tüm Kitaplar Ayağına Gelsin!

Getir hangi şehirlerde var?

Getir'i İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bodrum, Sakarya, Tekirdağ, Eskişehir ve Yalova'da kullanabilirsiniz.
Getir; Mavişehir, Bostanlı, Karşıyaka, Bornova, Kordon, Karabağlar, Buca, Güzelyalı ve Balçova'da olmak üzere 9 dağıtım merkezi ve 65 motosikletli kuryesi ile artık İzmirlilerin kapısını çalıp mutluluk getiriyor.
Bitaksi 20 TL indirim nasıl kullanılır?
İndirim, kart ve BKM Express ile ödenen ilk yolculuğunda geçerlidir. 20 TL altında kalan yolculuklar ücretsiz sayılır. 20 TL üzeri yolculukların ödemesi 20 TL düşürülerek tahsil edilir. İndirim ödeme esnasında otomatik olarak düşülür.

MD5 nedir ne ise yarar?

Hidrofobik kaplama ne ise yarar?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt