Modoratör
Efsanevi Üye
Getir sipariş takibi nasıl yapılır?
GETİR SİPARİŞ TAKİP Getir üzerinden verdiğiniz siparişlerin listesine uygulamanın Profil menüsündeki Siparişlerim düğmesine tıklayarak da ulaşabilirsiniz. Bu listeden en son verdiğiniz siparişin üstüne tıkladığınızda açılan pencerede kuryenin harita konum hareketlerini izleyebilirsiniz.
Iste gelsin kapıda ödeme var mı?
Iste gelsin kapıda ödeme var mı?
2021 yılındayız kapıda ödeme seçeneği yok. Bunun çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Herkes kredi kartı veya banka kartı kullanmıyor.
Kapıda ödeme var mı?
Kapıda ödeme var mı?
Hepsiburada internet sitesinde kapıda ödeme seçeneği yer almaktadır. Hepsiburada üzerinden alacağınız ürünleri kapıda ödeme ile satın alabilirsiniz. Aynı şekilde ETF, havale, online ödeme yöntemleri ile de gönül rahatlığıyla ürün alımı yapabilirsiniz.
Kargo takibi nasıl yapılır?
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.
Getir ne kadar sürede getiriyor?
Getir ne kadar sürede getiriyor?
Teslimat süresi kimi durumda 5-6 dakika kadar kısa bir sürede bile gerçekleşmektedir, ortalama teslimat süresi ise 8-9 dakika olarak tahmin edilmektedir. İstanbul'un her noktasına teslimat yapabilen Getir, 7/24 hizmet vermenin gururunu taşımaktadır.
Tıkla gelsin de kapıda ödeme var mı?
Tıkla gelsin de kapıda ödeme var mı?
Eskiden kapıda ödeme vardı ayda bir dener, 2 saat sonra hala gelmeyen sipariş için iki tatlı sözle siparişi iptal ederdim. Bugün yeni sınırlama koyulduğunu öğrendim, artık kapıda ödeme yok kartla ödeme şart.
Istegelsin de kapıda ödeme seçeneği var mı?
2021 yılındayız kapıda ödeme seçeneği yok.
Kapıda ödeme yapılan alışveriş siteleri hangileri?
Kapıda ödeme yapılan alışveriş siteleri hangileri?
Fakat sizler için en popüler olanlarını derledik.
- – LC Waikiki (www.lcwaikiki.com)
- – Hepsiburada (www.hepsiburada.com)
- – Mavi (www.mavi.com)
- – Kitapyurdu (www.kitapyurdu.com)
- – Migros (www.migros.com.tr)
- – BKM Kitap (www.bkmkitap.com)
- – Cimri (www.cimri.com)
- – DeFacto (www.defacto.com.tr)