Son Konular

Gercek Dostluk

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gercek Dostluk
Savaşın en kanlı gunlerinden biri Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar icinde yere duştuğunu gordu
İnsanın başını bir saniye bile siperin uzerinde tutamayacağı ateş yağmuru
altındaydılar Asker teğmene koştu ve:
Teğmenim Fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim?
Delirdin mi? der gibi baktı teğmen
Gitmeye değer mi? Arkadaşın delik deşik olmuş Buyuk olasılıkla olmuştur bile Kendi hayatini da tehlikeye atma sakın
Asker ısrar etti ve teğmen Peki dedi Git o zaman
İnanılması guc bir mucize Asker o korkunc ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı Onu sırtına aldı ve koşa koşa dondu Birlikte siperin icine yuvarlandılar Teğmen, kanlar icindeki askeri muayene etti
Sonra onu sipere taşınan arkadaşına dondu:
Sana değmez, hayatini tehlikeye atmana değmez,demiştim Bu zaten olmuş
Değdi teğmenim dedi asker
Nasıl değdi? dedi teğmen Bu adam olmuş gormuyor musun?
Gene de değdi komutanım Cunku yanına ulaştığımda henuz sağdı
Onun son sozlerini duymak, dunyaya bedeldi benim icin Ve arkadaşının son sozlerini hıckırarak tekrarladı:
Geleceğini biliyordum! demişti arkadaşı
GELECEĞİNİ BİLİYORDUM

Bu hikaye, gerçek dostluğun ne demek olduğunu ve bir arkadaş için neleri göze aldığımızı anlatıyor. Asker, en iyi arkadaşının tehlikede olduğunu gördüğünde kendi hayatını hiçe sayarak ona yardım etmeye karar verdi. Teğmenin uyarılarına rağmen arkadaşını kurtarmak için tehlikeli ateş altına girdi ve onu siperin içine taşıdı.

Bu öyküde, dostluk bağlarının ne kadar güçlü olduğunu ve bir arkadaş için nelerin feda edilebileceğini gözler önüne seriyor. Asker, arkadaşının son sözlerini duymak için risk aldı ve onun hayatını kurtarmaya çalıştı. Arkadaşının "Geleceğini biliyordum!" sözleri, bir dostun diğerini ne kadar iyi anladığını ve güçlü bir bağ kurduklarını gösteriyor.

Gerçek dostluk, birlikte zor zamanlarda durmak, birbirini desteklemek ve birlikte güzel anılar biriktirmek demektir. Bu öykü, dostluğun ne kadar önemli ve değerli olduğunu vurguluyor. Birlikte zorlukları aşmak ve birbirimize destek olmak, gerçek dostluğun en önemli özelliklerindendir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Diğer Gezegenlerde Yaşam Olasılığı

python nedir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt