Editör
Efsanevi Üye
Geniş Aile sonunda ne oluyor?
Nilüfer ve Neşe hem çok güzel hem de çok varlıklı bir ailenin kızlarıdır. Babalarının ismi Alemdar'dır. Cevahir Nilüfer ile, Bilal ise Neşe ile evlenince, Cevahir ile Bilal bacanak olmuşlardır. Böylece dizi final perdesiyle biter.
Iki aile damla kimdir?
Bahar Yanılmaz Biyografisi Sahneye ilk kez Bakırköy Belediyesi Tiyatrosu'nda çıkan Bahar Yılmaz, daha sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tiyatro üzerine eğitim aldı.2003'de ise Bir İstanbul Masalı isimli dizide İpek karakterini canlandırdı.
Rojda Demirer Geniş Aile den neden ayrıldı?
Rojda Demirer Geniş Aile den neden ayrıldı?
Ünlü oyuncunun diziden ayrılışı aslında senaryoya uygun görünüyor, ama arkasında başka bir sebep mi yatıyor, orası şimdilik bana karanlık. Öğrendiğim kadarıyla 'Cevahir'le 'Koyu Bilal'i cezalandırmak için 'Zeynep' mahalleyi terk edecek ve bir daha da dönmeyecek.
Geniş Aile SEVO kim?
Kanal D' de yayınlanan Geniş Aile dizisinde " Sevim" karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu verdiği kilolarla şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan genç oyuncu " 38 kilo verdim. Daha da vereceğim. Çok ciddi şekilde spor ve diyet yaptım.
Iki aile Oya neden ayrıldı?
Ancak o sıralarda konuşulan iddialara göre bu ayrılığın sebebi hastalık değil 'aşk'tı. Dönmez, sevgilisi Berkun Oya'nın projesine ağırlık verebilmek için diziden ayrılma kararı almıştı.
Iki aile muhtar kim?
Iki aile muhtar kim?
Yardımcı Karakterler
Oyuncu | Karakter
Ali Cağaloğlu | Muhtar
Asu Maralman | Safiye
Murat Kılıç | Ergin
Şenay Kösem | Oya
Geniş aile Kuddusi kimdir?
rasim öztekin in canlandırdığı, annesinin deyimiyle nadir'in öküzü olan geniş aile karakteri. vefatıyla herkesi üzen (bkz: rasim öztekin) 'in canlandırdığı (bkz: geniş aile) baba karakteri. istanbul'da ikamet eden kayserili kuruyemişci.
Geniş aile Zeynep kimdir?
Rojda Demirer, Geniş Aile Komşu Kızı filminde Zeynep karakteriyle seyircinin karşısına çıkıyor. Birçok dizide rol alan Rojda Demirer, hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Rojda Demirer, 12 Ağustos 1980 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Diyarbakır'lıdır.
Geniş Aile Zeynep neden ayrıldı?
Geniş Aile Zeynep neden ayrıldı?
Öğrendiğim kadarıyla 'Cevahir'le 'Koyu Bilal'i cezalandırmak için 'Zeynep' mahalleyi terk edecek ve bir daha da dönmeyecek. Sezon başladığında Rojda Demirer'den boşalan yeri, dizinin yapım şirketi D Productions, yeni bir karakter ve yeni bir oyuncuyla takviye edecek.
Zuhal Topal Geniş Aile neden ayrıldı?
Aylardır dizi setine, öğlen canlı yayın için televizyona, program bittikten sonra tekrar dizi setine dönüp çalışmaktan yorgun düştüğünü söyleyen Topal, "İki işten birini bitirmesem, ben bitecektim" dedi.
Yeşim Ceren Bozoğlu kaç yaşında?
47 yaşında (29 Temmuz 1974)Yeşim Ceren Bozoğlu / Yaş
Iki aile dizisi nerede çekiliyor?
Iki aile dizisi nerede çekiliyor?
Ekranların sevilen dizisi İki Aile'nin çekimleri için Bodrum'a gelen İclal Aydın, Emre Kınay ve diğer dizi oyuncuları hem iş hem de tatil yapıyor. İki Aile dizisinin çekimleri Yalıkavak'taki Clup Flipper Tatil Köyü'nde sürüyor.