Son Konular

genel yonetim nedir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

Genel Yonetim Yonetim Nedir?

Yonetim kıt kaynakların İhtiyaclar doğrultusunda rasyonel kullanış bicimidir

Gelişmiş binalarda bircok insanın beraber yaşıyor olması, artık Apartman ların, Sitelerin , iş hanlarının, havaalanı, Alışveriş merkezi gibi yerlerin emekli yada amatorler tarafından yonetilemeyeceğini gostermektedirBatı Ulkelerinde olduğu gibi Profesyonel yonetim cağdaş bir ihtiyactır

Bina yonetimini gercekleştirmek icin bazı kurallar ve kanunlar zinciri ile bağlıyız

1Anayasa
2Kanunlar (Kat mulkiyeti kanunu)
3Yonetmelik ve kararnameler
4Yargıtay ictihatları
5Ozel sozleşmeler
6Orf ve adetler

Nasıl kanunlar anayasaya aykırı olamazsa yonetmelikler kanunlara ozel anlaşmalar kanunlar ve anayasaya aykırı olamazlar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

mani neden yazılmıştır

S

Sismik Dalga Nedir?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri