Editör
Efsanevi Üye
Gen Koleji kime ait?
Gen Koleji kurucuları; Sayin Erol Boy, Sevinc Boy Ersen ve Beren Boy Serpicioglu eğitim öğretim sektöründe dershane, kurs merkezi, özel okul ve yayıncilikta 1986'dan itibaren bircok basariya imza atmis, ÖZDEBİR ve TÖDER'de aktif olarak yer alan işletmeci eğitimciler tarafından yönetilmektedir.
Oğuz Kaan Koleji kime ait?
Oğuz Kaan Koleji kime ait?
40 yıllık eğitimci Salih Yılmaz, bugüne kadar ortaklıklar yoluyla dershane, özel okul kuruluşlarını yaptı. Final ve Ekol dershaneleri , BJK Okulları'nda farklı kişilerle ortaklık yapan Yılmaz, Final Dershaneleri'ni kapattıktan sonra 1992 yılında açılan ve kurucusu olduğu Oğuzkaan Koleji'ne ağırlık verdi.
Doğa Koleji kaç öğrenci var?
Toplantının konusu 102 kampüsü ve 51 bin öğrencisi ile eğitim yolculuğuna devam eden Doğa Koleji'nin gelecek dönemdeki eğitim hedefleri oldu. Yeni yönetim ve lisanslı okul kurucuları 20. yılın ve geleceğin eğitim yatırımlarıyla akademik hedeflerini değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu.
TED Koleji nasıl öğrenci alıyor?
TED Koleji nasıl öğrenci alıyor?
Kontenjan dahilinde TED Okulları Giriş Sınavı (TOGS) ile öğrenci alınmaktadır. TOGS veya MEB Liseye Geçiş Merkezi Sınavı (Haziran 2022) ile öğrenci alınacaktır. Hazırlık Yeterlilik Sınavı'nda başarılı olan öğrenciler 9.sınıfa başlar. TOGS ile kontenjan dahilinde alınacaktır.
Erol Boy kimdir?
Erol Boy, eğitimci işletmeci kimliğinin yanı sıra, uzun yıllardan beri ÖZ-DE-BİR ve TÖDER derneklerinin Yönetim Kurulu'nda aktif görev alır ve ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ'ne kurumlarıyla üyedir.
Sevinç Erşen kimdir?
Sevinç Erşen kimdir?
K12 seviyesinde özel okul, kurs merkezi, uzaktan eğitim ve yayıncılık alanlarında deneyimli olan Sevinç Boy Erşen, Koç Üniversitesi İşletme fakültesi 2008 mezunu. Lisans eğitiminin son yıllarında Singapore Management University'de exchange programına katılarak girişimcilik, pazarlama ve finans alanlarında yoğunlaştı.
Oğuzkaan Koleji kaç şubesi var?
Bu yıl kuruluşunun 29. yılında toplam dokuz okula ulaşan Oğuzkaan Koleji, 9 kampüste 7 Anaokulu, 7 İlkokul, 8 Ortaokul, 3 Anadolu Lisesi ve 2021-2022 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan 1 Fen ve Teknoloji Lisesi olmak üzere toplam 26 okulda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Oğuzkaan Koleji nerelerde var?
Oğuzkaan Koleji nerelerde var?
Oğuzkaan Bakırköy.
Doğa Koleji ücreti ne kadar?
Doğa Koleji Fiyatları 2022
Kampüs | Anaokulu 3-4 Yaş | Ortaokul
Acarkent Kampüsü | 70.000 + KDV | 80.000 + KDV
Acıbadem Kampüsü | 70.000 + KDV | 80.000 + KDV
Atakent Kampüsü | 64.000 + KDV | 72.000 + KDV
Ataşehir 1 Kampüsü | 70.000 + KDV | 80.000 + KDV
TED lisesine nasıl girilir?
TED lisesine nasıl girilir?
Bu öğrenciler Okulumuzun eğitim-öğretime başlamasından önceki hafta sınıf seviyesine göre İngilizce ve Türkçe Yeterlilik Sınavına alınırlar. Sınavlarda başarılı olan (iki sınavdan da en az 70 puan) öğrenciler okulumuza kayıt hakkı kazanırlar.
Gürbüz Boy kimdir?
Ali Gürbüz 1987 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Eski Kırkpınar başpehlivanlarından Recep Gürbüz'ün oğlu olan Ali Gürbüz, 2008 yılında gerçekleşen 647. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başaltında birinci olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazandı.
Gelecek Koleji kaç yılında kuruldu?
Gelecek Koleji kaç yılında kuruldu?
2001 yılında kurulan, kentimizde 25 binden fazla öğrenciyi lise ve üniversite sınavlarına başarıyla hazırlayan Öztürk Dershaneleri eğitim geleneğinin son halkası olan Gelecek Okulları, eğitim hayatına 2012 yılında başlamıştır.İsminden de anlaşılacağı üzere geleceğe dair yepyeni bir vizyon sunmak amacıyla kurulan …
Oğuzkaan Koleji Genel müdür?
Ali TOPOĞLU – Genel Müdür – Oğuzkaan Koleji | LinkedIn.