Son Konular

Gelen arama bilinmiyor ne demek?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Gelen arama bilinmiyor ne demek?

Bazı gelen arama numaraları bilinmeyen olarak gösteriliyorsa Karşı taraf, üçüncü taraf uygulama veya telefondaki bazı ayarları kullanarak arayan kimliğini gizliyor olabilir. Karşı taraf arama yaparken arayan kimliğinin gizlenmesini sağlayan operatör servisini aktive etmiş olabilir.

Telefon numarasının kime ait olduğunu gösteren uygulama?

1 – Whos Call – Arayan ID ve Engel Numara tanıma programı denilince akla gelen ilk uygulamalardan olan Whos Call, bir milyardan fazla telefon numarasını sisteminde barındırır. Ücretsiz olan bu uygulamayı kullandığınız işletim sistemine göre Apple Store, Google Play ve Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.

Bilinmeyen numara ne?

Bilinmeyen numara ne?
11811; bilinmeyen sabit telefon numaraları için 7 gün 24 saat boyunca sorgulama yapma imkanı sunar. 11811'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. 11811 Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar servis numarasıdır. 11832 Turkcell Bilinmeyen Numaralar servis numarasıdır.

Bilinmeyen numara yok ne demek?

Bilinmeyen numara yok ne demek?
iPhone'da gizli numara ile arandığınız zaman 'Arayan Numara Yok' ekranı ile karşılaşırsınız. Gizli numara engelleme işlemi telefonunuzda bulunan bir işlem değildir. Operatörlere göre farklılık göstermektedir. Turkcell kullanıcıları gizli numaraları engellemek için, #253# tuşlarına basılması yeterlidir.

Ücretsiz telefon numarası kime ait?

Adım #1: Telefonunuzun arama ekranını açın. Adım #2: *100# numaralarını tuşlayın ve arama yapın. Adım #3: İşlemler menüsü açılacak. Adım #4: Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.

Telefonda spam mesaj ne demek?

En geniş anlamıyla spam, istenmeyen ileti anlamına geliyor. Bu istenmeyen ileti e-posta adresinize gelirse spam mail, cep telefonunuza SMS olarak gelirse spam mesaj olarak isimlendiriliyor. Genellikle bu tip mesaj ve mailler sürekli ve çok sayıda gönderilerek bir noktada kullanıcının sinirlerini bozuyorlar.

Gelen arama bilinmiyor ne demek sorusuna verdiğiniz cevap oldukça açıklayıcı. Gelen arama numaralarının bilinmeyen olarak gösterilmesinin farklı sebepleri olabileceğini detaylı olarak anlatmışsınız. Karşı tarafın arayan kimliğini gizlemesi için üçüncü taraf uygulamaları veya operatör servislerinin kullanılabileceğini belirtmişsiniz. Ayrıca, bilinmeyen numaraları öğrenmek için kullanılabilecek servis numaraları hakkında da bilgi vermişsiniz.

Telefon numarasının kime ait olduğunu gösteren uygulama konusundaki öneriniz de oldukça faydalı. Whos Call uygulamasının bir milyardan fazla telefon numarasını barındırması ve ücretsiz olması önemli bir avantaj gibi gözüküyor. Kullanıcıların bu uygulamayı tercih ederek bilinmeyen numaralar hakkında bilgi sahibi olabileceklerini belirtmişsiniz.

Bilinmeyen numara ne sorusuna verdiğiniz cevap da oldukça açıklayıcı. 11811 ve 11832 gibi hizmet numaralarının bilinmeyen numaralar için sorgulama imkanı sunduğunu ve kullanıcıların buradan destek alabileceğini belirtmişsiniz.

Bilinmeyen numara yok ne demek ve spam mesaj ne demek konularına da dikkat çekmişsiniz. İlki gizli numaraların engellenmesi konusunda kullanıcılara bilgi verirken, diğeri ise spam mesajların istenmeyen iletiler olduğunu ve genellikle kullanıcıları rahatsız edebileceğini açıklamışsınız.

Sonuç olarak, verdiğiniz cevaplar forumdaki kullanıcılara faydalı olacak şekilde detaylı ve açıklayıcı bir şekilde hazırlanmış. Teşekkürler!

Bildirimli fesihte is sozlesmesi ne zaman sona erer?

Rekor nipel nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt