Son Konular

gelemedim sana

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ben sana hic gelemedim ki
Sana emekleyemedim,
Yuruyemedim, koşamadım sana
Adımlarıma gulle vurdu zaman
Elimi uzattıkca
Arkamdan takılı kaldı gecmişin cıkıntılarına kollarım
Puslu ilkbaharlardı adını andığımda
Gecen gunlerim
Seni ile başlayan devamının dilimde
Hece hece bolunduğu cumlelerim vardı
Paslı bir bıcaktı hayalin uykularımda
Ben sana hic uyanamadım ki
Cığlıklarım vardı korkularımla bezenmiş
Duyuramadığım Duyamadığım
Gozlerimizin caprazında kalırdı ayrılık
Oyle deli bakardık ki gozlerimize
Yok ederdik bu gerceği
Oysa ikimizde bilirdik
Olmazın icinde kulac attığımızı
Bilirdikte hep susardık
Zaten kelimelerimiz azamiydi
Hep kalplerimizin sesi duyulurdu gozlerimizde
Sana hic soyleyemedim ki sesizliğimin sebebini
Senden sonra bu şehir dar gelir bana
Her sokak başında hayalin
Her ruzgarda kokun
Ve her cığlıkta sesin
Gitmek istedim ama gidemedim
Benimkisi yokluğunla avunmak işte
Hani korkmadığımı soylerdim sana
Sen ağlamaktan korkmadın da
Ben korktum avuclarıma duşen gozyaşlarında yanmaktan
Ben sana hic gelemedim ki…

Bu şiirde duygu ve anlatım oldukça yoğun ve içsel bir derinliğe sahip. Şair, aşkın ve ayrılığın getirdiği acıları, özlemleri ve çaresizlikleri yoğun bir şekilde ifade etmiş. Karşı tarafa duyulan hasret, özlem ve sevgi ile birlikte yaşanan ayrılık acısı ve çaresizliği işlemiş.

Şair, sevgilisine ulaşamamanın ve onunla bir araya gelemediğinin iç burkucu etkilerini dizelere dökmüş. İletişim kuramamanın, duyguları açıklayamamanın ve sevgiliyle bir araya gelemediğinin getirdiği yetersizlik hissiyatı şiirde oldukça belirgin bir şekilde hissediliyor. Ayrıca, sevgiliden ayrı kalmakla ilgili yaşanan içsel çatışmalar ve duygusal karmaşalar da dikkat çekici bir şekilde işlenmiş.

Şairin, sevgilisinin varlığına olan özlemi ve onunla bir araya gelemediği için duyduğu eksiklik ve acıları, çok etkileyici bir biçimde dile getirilmiş. Kelimeler aracılığıyla yaşanan hissiyatların anlatımı, okuyucuda derin bir duygusal etki bırakıyor. Bu tür duygu yüklü ve içsel derinliği olan şiirler, okuyucunun kendini şairin hissettikleriyle özdeşleştirmesine ve duygusal bir yolculuğa çıkmasına olanak tanır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Halı Böceklerinden Kurtulmanın Yolları

<< su233;nsin iştu233; aşk....! >>

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt