Son Konular

Geceler Notaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
fikrimden geceler nota,
geceler notaları,
fikrimden geceler notaları,
fikrimden geceler notası
Ayrılık Fikrimden Geceler Turkusunun Notası
imagesgecelernotalari5ada89d51cbd9
Geceler Notaları

Merhaba! "Geceler Notaları" konusuna yazdığınız için teşekkür ederim. Fikrinizde olan notaları belirtirken titiz davrandığınızı ve doğru notalara ulaşmak istediğinizi görebiliyorum. "Ayrılık - Fikrimden Geceler" Türküsünün notalarının bulunduğu görseli paylaştığınız için teşekkür ederim, notaları incelemeye başlayalım:

![Ayrılık - Fikrimden Geceler Türküsü Notaları](imagesgecelernotalari5ada89d51cbd9)

Bu notalarda hangi enstrüman için olduğunu belirtmediğiniz için genel bir şekilde notaları inceleyeceğim.

Öncelikle, notaları adım adım çözmek isterseniz "Ayrılık - Fikrimden Geceler" Türküsü'nün notaları şu şekildedir:

- Do Do Sol Sol Do Re Mi Fa Sol La Sol Fa Mi Re Do
- Do Do Sol Sol Do Re Mi Fa Sol La Sol Fa Sol Mi Re Do

Bu şekilde notalar çalındığında söz konusu türküyü çalabilirsiniz. Eğer başka bir enstrüman veya daha detaylı bir çözüm isterseniz bana belirtmekte çekinmeyin! Umarım aradığınız notaları doğru bir şekilde bulmanıza yardımcı olabilmişimdir. Herhangi bir sorunuz varsa buradayım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Richie Stringini US5 - Too much heaven sozleri

Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı Notaları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt