Editör
Efsanevi Üye
Geçecek Tarkan kim yazdı?
TarkanGeççek / BesteciTarkan Tevetoğlu, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1990'ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da tanındı. Vikipedi
Geçecek Kimin sözleri?
Söz ve müziği Tarkan'a ait olan Geççek şarkısının aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu yaptı. Hitt Yapım imzalı klip, İrfan Yıldırım tarafından yönetildi.
Yar gelecek sözleri kime ait?
Yar gelecek sözleri kime ait?
İşte, Latif Doğan – Yar Gelecek Şarkı Sözleri!
Tarkan'ın yeni sarkisi kime yazildi?
Söz ve müziği Tarkan'a ait olan Geççek şarkısının düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait. İrfan Yıldırım'ın da yönetmen koltuğunda oturduğu şarkının kimin için yazıldığı konusunda bir açıklama gelmedi. Fakat sosyal medya gündeminde de bahsedildiği gibi şarkının siyasetçiler için yazıldığı konuşuluyor.
Tarkan Geççek şarkısı neden olay oldu?
'Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. ' 'O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı.
Tarkan geçecek neden yazdı?
Tarkan geçecek neden yazdı?
Tarkan, "Bundan bir yıl kadar önce ruh halimim hiç de iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi, pandemi gibi şeyler beni çok olumsuz etkiliyordu. O anlarda içimde bir melodi ve söz yankılandı.
Tarkan Geççek olayı nedir?
Tarkan Geççek şarkısı ile günler önce Instagram hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Şarkının intro kısmı çalarken başını sallayarak ritme eşlik eden Tarkan paylaşımına 'Coming soon' (Çok yakında) notunu düşmüştü.
Tarkan Geççek sarkisini neden yazdi?
Tarkan, şöyle devam etti: "O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek. Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm.
Yar Gelecek türküsünü kim söylüyor?
Yar Gelecek türküsünü kim söylüyor?
Latif Doğan Sevilen şarkısı "Yar Gelecek" i yorumluyor – YouTube.
Yar gelecek kim söylüyor?
Latif Doğan – Yar Gelecek – YouTube.
Tarkanın şarkısı neden olay oldu?
Şarkıda yer alan "Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek. Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek. Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman. O çiçekten günler çok yakın inan" ifadeleri ile Tarkan'ın siyasi gönderme yaptığı öne sürüldü.
Tarkan Geççek sarkisi neden olay oldu?
Tarkan Geççek sarkisi neden olay oldu?
Tarkan sarkisi neden olay oldu?
Geççek ne anlama gelir?
Geççek kelimesi "geçecek" kelimesinin halk ağzında kısaltılmış şekliyle söylenmesiyle oluşmuş bir kelimedir.
Latif Doğan memleketi neresi?
Latif Doğan memleketi neresi?
BesniLatif Doğan / Doğum yeri