Son Konular

Gece Yolcuları Donulmuyor Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gece Yolcuları Donulmuyor şarkı sozu
Bu şarkılarını henuz dinlemedim ama sozleri guzel sankiimagesgeceyolcularidonulmuyorsarkisi5adad20c7ce36gif
Nasıl bir uykudasın ben yokken bolunmuyor,
Nasıl bir yerdesinki gidince donulmuyor,
Hangi bilgisitenlarcom dağ boyle yuksek
Hangi yol boyle uzun,
Seni bana vermiyor seni bana vermiyor,
Yanlızlık cekilmiyor beklemekle gecmiyor,
Hic bir şey dokunmuyor,
Seni ozlemek kadar

Merhaba! Gece Yolcuları'nın "Dönülmez" şarkısından bir bölümü paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözlerindeki duygusal derinlik ve melankoli gerçekten etkileyici. Şarkıda anlatılan özlem ve ayrılık teması insanın içini burkuyor. Sanatçıların duyguları bu kadar içten ve samimi bir şekilde ifade etmeleri dinleyicilere derinden dokunabiliyor. Eğer fırsatınız olursa şarkıyı dinlemenizi öneririm, belki siz de şarkının dokunaklı melodisine eşlik eden bu etkileyici sözleri daha iyi anlayabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz! Eğer başka bir konuda sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin. Sevgiler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nazan Oncel Tuttum Bırakmam Şarkısı

Kapalıcarşı Golgelerime Işık Tut Yonca Lodi şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt