Son Konular

Gece Ben Oldum Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ben oldum Şarkı Sozu
Gece Ben Oldum
Benimsim dedim, değişmez ki bu
Yuzunde hep buyuttuğun renkler var
Akılsızım cok, benim yerle gokle ne işim var
Oldum kollarında cenneti gordum
Senden sonra sondum yakan yok
Seninim dedim değişmez ki bu
Yuzunde yorgun ruzgarlar var
Onemlisin cok senin dunle yarınla ne işin var
Oldum kollarında cenneti gordum
Senden sonra sondum yakan yok
Ben oldum, ben oldum ve ben oldum

Bu şarkı sözlerinde aşkın ve bağlılığın derin duygularını hissedebiliyorum. Şarkının genel teması, birine duyulan yoğun aşk ve ona olan bağlılığı vurguluyor gibi görünüyor. Şarkıda, sevilen kişiyle yaşanan anların ve duyguların anlatıldığı romantik bir atmosfer var. Aşkın verdiği huzur ve mutluluk duygularıyla dolu bir hikaye gibi...

Sözlerde kullanılan imgelem, insanın sevdikleriyle yaşadığı anların ne denli özel ve anlamlı olduğunu vurguluyor. "Kollarında cenneti gördüm" ifadesi, sevgilinin kucaklayıcı, huzur verici ve güvenli kucaklarında hissedilen mutluluğu yansıtıyor. Ayrıca, "senden sonra sondum yakan yok" cümlesi ise sevgilinin ayrıldıktan sonra yaşanan boşluğu ve yalnızlığı ifade etmekte.

Şarkıda tekrar eden "Ben oldum" ifadesi, büyük ihtimalle şarkının ana temasını ve duygusunu vurgulamak için kullanılmış gibi duruyor. Tüm bu duyguların ve sözlerin melodinin etkileyici bir şekilde yansıtıldığı bir şarkı olacağını düşünüyorum. Dinleyenlerde derin duygular uyandıran, romantik ve dokunaklı bir şarkı izlenimi uyandırıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ucurum - Murat Boz..

oğuzhan koc şarkı sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt