Modoratör
Efsanevi Üye
Gayrimenkul hisseleri hangileri?
Yıllık
Sembol | Hisse Adı | Yıllık%
EKGYO | EMLAK KONUT GMYO | 27,18
HLGYO | HALK GMYO | 8,85
IDGYO | IDEALIST GMYO | 6,88
ISGYO | IS GMYO | 348,84
GYO inşaat yapabilir mi?
GYO'lar hiçbir şekilde gayrimenkullerin inşaat işlerini kendileri üstlenemez, bu kapsamda personel ve ekipman edinemezler. Yürütülen projelerin kontrol işleri dahili olarak yürütülecekse bu amaçla istihdam edilen personel kapsam dışıdır. Projelerin inşaat işleri müteahhit firmalar tarafından yapılır.
GYO lar neden yükseliyor?
GYO lar neden yükseliyor?
Kira gelirleri hızla artıyor. Bu durum AVM'lerin gelirlerini de etkiliyor. AVM'lerin kira gelirindeki hızlı yükseliş GYO yatırımcısının beklentisinin de artmasına neden oluyor.
Peker GYO kime ait?
Peker GYO kime ait?
Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Ayşegül Peker şirket sermayesinin yüzde 7,66'sına denk gelen 5 milyon 598 bin 365,783 adet hisseni yönetim kurulu başkanı Hasan Peker'e devretti…
Özakgyo ne iş yapar?
ÖZAK GYO, konut, ofis, depolama, turizm, perakende olmak üzere beş farklı segmentte geniş ürün gamı ve portföy yönetimiyle arazi ve proje geliştirme çalışmalarını başarıyla yürütüyor.
Gyolar ne iş yapar?
Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Ne İş Yapar? Gayrimenkul yatırım ortaklığının amacı, getiri potansiyeli yüksek gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak, portföyündeki gayrimenkullerden kira geliri ve gayrimenkul alım satım kazancı elde etmektir.
Gözde girişim sahibi kim?
Gözde girişim sahibi kim?
Murat Ülker 1959 yılında doğdu, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde yaptı. 1982 yılında iş hayatına başlayan Murat Ülker, yurt dışında American Institute of Baking (AIB) ve Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft (ZDS) gibi okullarda sektörle ilgili eğitim …