Modoratör
Efsanevi Üye
GAÜ özel mi?
Girne Amerikan Üniversitesi (kısaca GAÜ), 1985'te Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'n de kurulmuş olan ilk özel üniversitedir.
Girne Amerikan Üniversitesi kime ait?
Girne Amerikan Üniversitesi kime ait?
Serhat Akpınar (d.1964) Kıbrıslı Türk girişimci ve eğitimci. Girne Amerikan Üniversitesi ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanıdır.
GAÜ Hangi okul?
GAÜ Hangi okul?
Girne Amerikan Üniversitesi 1985 yılında kurulmuştur. Yedi öğrenci ile küçük bir başlangıç yapan üniversitesmiz, sadece 35 yıl sonra bugün 20,000`in üzerinde öğrencinin eğitim aldığı güçlü bir üniversite haline gelmiştir.
Girne Üniversitesi ücretli mi?
Hukuk Fakültesi yıllık eğitim ücreti 38,750 TL'dir. Tıp Fakültesi yıllık eğitim ücreti 83,000 TL'dir. Diş Hekimliği Fakültesi yıllık eğitim ücreti 71,500 TL'dir. Hemşirelik Programı ve Meslek Yüksekokulu Programları yıllık eğitim ücreti 35,400 TL'dir.
Girne Amerikan Üniversitesi Kayıt harcı ne kadar?
Girne Amerikan Üniversitesi Kayıt harcı ne kadar?
Öğrenim ücretine ek olarak üniversiteye kayıt sırasında dönemlik 1800 TL kayıt ücreti ödenir. Ücretler, ödeme yöntemleri, öğrenim ücretindeki olası artışlar her yıl, kayıtlı öğrenciler için de TEFE-TÜFE oranları da dikkate alınarak Mütevelli Heyetinin/Yönetim Kurulunun uygun göreceği oranda yeniden belirlenebilir.
Girne Amerikan Üniversitesi diploması hangi ülkelerde geçerli?
Girne Amerikan Üniversitesi diploması hangi ülkelerde geçerli?
Girne Amerikan Üniversitesi mezunlarının sadece Türkiye ve Kıbrıs'ta değil, tüm dünyada geçerli olan diplomaları ile yurt dışında da birçok noktada üst düzey yönetici olarak çalışıyor üniversite olarak bundan gurur duyduklarını ifade eden Asım Vehbi:" Türkiye'de 200'e yakın üniversite var, devlet ve vakıf …
GAÜ neyin kısaltması?
GAU/TRY – Gram Altın Türk Lirası Analizi.
GAÜ ne demek?
GAÜ ne demek?
Acemi, beceriksiz, savruk.
Girne Üniversitesi Özel mi devlet mi?
Girne Üniversitesi Özel mi devlet mi?
Girne Üniversitesi
University of Kyrenia
Kuruluş | 2013
Tür | Vakıf
Eğitim dil(ler)i | İngilizce ve Türkçe
Girne Amerikan Üniversitesinde burs kesilir mi?
Burs kesintiniz var mıdır? Eğitim süreniz boyunca herhangi bir burs kesintiniz bulunmamaktadır. Tam burslu bölümler için okuyacakları bölümün eğitim dönemi boyunca burs devam etmektedir.
Girne Amerikan kaç para?
Girne Amerikan kaç para?
2021-2022 eğitim ve öğretim yılında öğrenim ücreti: Zorunlu İngilizce Hazırlık sınıfı, İşletme Fakültesi, İletişim Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Sosyal Bilimler Yüksekokulu 26.000 TL; Sağlık Bilimleri Fakültesi, Havacılık Yüksekokulu, Spor Bilimleri Fakültesi 27.000 TL; Mühendislik Fakültesi.