Modoratör
Efsanevi Üye
Gatepoint ne?
Mobil uygulamasında "Giveaways" diye bir bölüm var. Her 24 saatte bir oraya girince "Gate points" kazanıyorsunuz ve bu puanlar komisyon yerine kullanılıyor. 1 Gate Point = 1 dolar. Böylelikle alım satım işlemlerinde komisyon harcamasından kurtuluyorsunuz.
KuCoin büyük borsa mı?
KuCoin, en geniş altcoin yelpazesi sunan borsadır Bitcoin'in fiyatının oldukça yüksek olması ve artık daha stabil olarak kabul edilmesi de en büyük kripto para birimine kıyasla alternatiflerin ilgi çekmesinin sebeplerinden biri. Altcoin'ler kripto para yatırımı olarak daha yüksek bir risk/ödül oranı sunuyor.
KuCoin Coin hangi ülkenin?
KuCoin Coin hangi ülkenin?
KuCoin, 2017'de Hong Kong'da kurulan bir kripto para borsasıdır. KuCoin'in kurucuları, oluşumu "Halkın Borsası" olarak tanıtırken işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisidir.
Gate Io Liquidity Mining nedir?
Gate Io Liquidity Mining nedir?
gate.io borsasında elimizdeki coinlerden para kazanmanın karlı yollarından biri olan bu yöntem; borsada kaldıraçlı işlem yapanlara ve coin madenciliği ile uğraşanlara tefecilik yaptığımız program olarak özetlenebilir. liquidity mining kullanırken en önemli kural doğru coine yatırım yapmak.
Gate io nasıl?
hacmi düşük bir borsa fakat güzel alt coinleri bünyesinde bulundurduğu için tercih edilebilir. vadeli işlemlerde çok yüksek komisyon kesen borsa. binance futures' a hacklenme riskine karşın alternatif arıyordum.
Mxc borsası hangi ülkeye ait?
by Mxc Global Mexc global hangi ülkenin borsası? Mexc borsası uzun yıllardır kripto piyasasında var olan bir firma ve oldukça güvenli. Meksika'da olan bu kripto borsası Amerika'dan lisans alan 4. kripto para platformudur.
Gate borsa güvenilir mi?
Gate borsa güvenilir mi?
Gate.io'un güvenirliği ile ilgili konularda yapılan araştırmalar neticesinde trading hacmi, para yatırma hacmi, siber güvenlik ve şeffaflık gibi düzeyler konusunda sürekli ilk 10 borsa arasına girmeyi başarmıştır.
KuCoin Kyc gerekir mi?
KuCoin Kyc gerekir mi?
Ayrıca KYC onayı olmadan da alım-satım-yatırım-çekim gibi tüm işlemleri yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
DeFi Liquidity Mining nedir?
Merkeziyetsiz finans (DeFi) likidite havuzu, merkeziyetsiz borsada bulunan tokenler için likidite sağlamak amacıyla belli bir varlığın kilitlenmesini sağlayan akıllı sözleşmeye denir. Akıllı sözleşmeye token sağlayan kullanıcılar da likidite sağlayıcıları olarak adlandırılırlar.
Kripto para Liquidity ne demek?
Bir varlığın fiyatta önemli bir harekete neden olmadan alınabilmesi ve satılabilmesidir. Yüksek düzeyde alım satım faaliyetidir. Kolayca satın alınabilen veya satılabilen varlıklar likit varlıklar olarak bilinir.
Gateio kime ait?
Gateio kime ait?
2013 yılından beri faaliyette olan hong kong merkezli kripto borsası. cybersecurity sıralamasında 8.75 puan ile 6. sırada bulunmaktadır.
Gate io nasıl para atılır?
Gate io nasıl para atılır?
İşte adım adım Gate.io para yatırma işlemi:
- Para Yatırma Bölümüne Girin. Gate.io hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Cüzdan" bölümüne girin.
- Coini Seçin, Ağ Seçin ve Cüzdan Kodunu Kopyalayın.
- 3. Binance Hesabınıza Giriş Yapın.
- Coin Seçin.
- Ağ Seçin ve Adresi Yapıştırın.
- Onaylayın.