Son Konular

Garanti Cep Subesi sifresi nasil alinir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Garanti Cep Şubesi şifresi nasıl alınır?

Dilerseniz Garanti BBVA Mobil uygulamasında "Parolamı Unuttum" butonuna tıklayarak, yeni kimlik bilgileriniz ve ya kartınız ile kolayca yeni şifre alabilirsiniz. Şubelerimiz ya da 444 0 333 numaralı Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla da parolanızı yenileyebilirsiniz.

Garanti Mobil görüntülü görüşme nasıl yapılır?

Uygulama içindeki "Kredi Başvurusu" adımından "Görüntülü Başvuru" butonuna basarak Müşteri İlişkileri Yöneticisi ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz….Bu adım sayesinde kredi başvurusunun yanı sıra,
- canlı destek alabilir,
- başvuru sonucunuzu sorgulayabilir,
- ürünlerle ilgili bilgi alabilirsiniz.
Garanti Bankası cihaz eşleştirmesi nasıl kaldırılır?
Cihaz eşleşmesi özelliğini mobil uygulamanıza güvenli giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsü altındaki Giriş ve Bildirim Ayarları adımından "Beni Hatırla" / "Müşteri Numaramı Hatırla" butonu ile aktif hale getirebilir ya da kaldırabilirsiniz.
Telefon bankacılığı şifresi nasıl alınır?
Telefon Bankacılığı başvurusu, şubeden ya da İnternet Şube'sine giriş yapıldıktan sonra menüdeki "Başvurular-Telefon Bankacılığı Başvuru" adımından yapılabilmektedir. Şifre belirleyebilmek için 7 gün 24 saat 444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'mizi arayabilirsiniz.

Garanti internet bankacılığı şifresi nasıl alınır?

Şubelerimizden ya da 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı parolanızı anında alabilirsiniz.

Garanti Bankası canlı görüşme nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ile ilgili her türlü sorunuz için 7 gün, 24 saat 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz.
Ziraat Bankası telefon bankacılığı şifresi nasıl alınır?
Garanti Mobil internet bankacılığı nasıl açılır?
Şubelerimizden ya da 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı parolanızı anında alabilirsiniz. Eğer kartınız yoksa başvuru formunu doldurmak için tıklayın.

Sedanin sevgilisi kac yasinda?

Metro bilet iade hakki nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt