Son Konular

Gap manasi nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Gap manası nedir?

Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı ve maliyetli projesi olup, bugüne kadar hazırlanan bölgesel kalkınma plan ve programları arasında en etkin olarak uygulananıdır.

Gap projesinin amacı nedir?

Kırsal alandaki verimliliği ve istihdam olanaklarını artırmak, Bölge'deki büyük kentlerin nüfus emme kapasitesini artırmak, Bölge kaynaklarının etkin kullanımı yoluyla ekonomik büyüme, sosyal istikrar ve ihracatın teşviki gibi ulusal amaçlara katkıda bulunmaktır.

MEB kısaltmasının anlamı nedir?

MEB kısaltmasının anlamı nedir?
milli egitim bakanligi nin kisaltilmis hali.

Alm nin açılımı nedir?

Kısaltılan kelime veya kelime grubu; özel ad, unvan veya rütbe ise ilk harf büyük; cins isim ise ilk harf küçük olur: Alm. (Almanca), İng. (İngilizce), Kocatepe Mah. (Kocatepe Mahallesi), Güniz Sok. (Güniz Sokağı), Prof. (Profesör), Dr.

GAP Türk malı mı?

Gap Inc. , yaygın olarak bilinen Gap Inc. veya Gap (as stilize, GAP ) Amerikalı dünya çapında hizmet veren giyim ve aksesuar firmasıdır. Donald Fisher ve Doris F. Fisher tarafından 1969 yılında kurulmuştur. Merkezli San Francisco , California'dadır.

GAP ın Türkiye ekonomisine katkıları nelerdir?

GAP ın Türkiye ekonomisine katkıları nelerdir?
Cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma projelerinden birisi olarak nitelendirilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerji ve sosyal yatırımlara kadar 32 yıldır bölgenin kalkınma lokomotifi olarak yörenin gelişmesine katkı sağlamayı sürdürüyor.

EBA kelimesinin açılımı nedir?

Eğitim Bilişim Ağı ya da kısaca EBA, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağı. Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanmıştır ve işletilmektedir.

MEB kısaltması nasıl yazılır?

Sonunda nokta bulunan kısaltmalarla üs işaretli kısaltmalara gelen ekler kesmeyle ayrılmaz. Bu kelime genellikle MEB 'nin şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı MEB 'in şeklinde olmalıdır.

Alm nedir ingilizce?

Alm nedir ingilizce?
gymnasiast (alm) i.

Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Türkiye'nin en önemli kalkınma projelerinden biridir. GAP'ın amacı, kırsal alandaki verimliliği artırmak, istihdam olanaklarını genişletmek, bölgedeki büyük kentlerin nüfus emme kapasitesini artırmak, bölge kaynaklarını etkin bir şekilde kullanarak ekonomik büyümeyi desteklemek, sosyal istikrarı sağlamak ve ihracatı teşvik etmektir. Bu şekilde, GAP ulusal amaçlara katkıda bulunmaktadır.

GAP, tarımdan sanayiye, ulaşımdan sosyal yatırımlara kadar geniş bir yelpazede faaliyet göstererek Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Bölgenin kalkınmasına büyük ölçüde destek olan GAP, Türkiye'nin ekonomik büyümesine ve sosyal gelişimine olumlu etkiler yapmaktadır.

EBA kelimesinin açılımı Eğitim Bilişim Ağı'dır. Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan EBA, sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağıdır. Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanmış ve işletilmektedir.

MEB kelimesi ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın kısaltmasıdır. Türkçe gramerinde kısaltmalar kullanırken önemli olan kurallardan biri kısaltma ile ek arasında kesme işareti konulmamasıdır. Dolayısıyla doğru kullanım "MEB'in" şeklinde olmalıdır.

Son olarak, "Alm" kelimesinin İngilizce karşılığı "gymnasiast"tır. Gymnasiast terimi, genellikle Orta Avrupa ülkelerinde lise eğitimi alan öğrenciler için kullanılan bir terimdir.

046 Hangi banka kodu?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt