Modoratör
Efsanevi Üye
Gamı ne demek TDK?
Gam Nedir TDK: Kaygı, üzüntü ve tasa olarak tanımlanır.
Gami ne demek Latince?
Gami ne demek Latince?
+gami kelimesi Türkçe'de "evlilik" anlamına gelir. Fransızca +gamie veya İngilizce sadece bileşiklerde görülen +gamy veya gamo+ "evlilik" sözcüğünden alıntıdır. Bu sözcük Eski Yunanca gámos γάμος z "düğün, evlenme" sözcüğünden alıntıdır.
Ürün gamı ne anlama gelir?
Ürün gamı ne anlama gelir?
Ürün gamı ne demek dediğimizde benzer özelliklere sahip ürün gruplarına verilen addır. Ürün gamı; biçim veya işlev olarak yakından ilişkilidir. Benzer şekilde fiyatlandırılır. Benzer müşteri gruplarına hitap eder.
Pinhan nedir ne demek?
Pinhan kelimesi gizli, saklı veya gizlenmiş anlamına gelir. Aynı zamanda hafi, mahfi, mestur ve müstetir olarak da tanımlanabilmektedir.
Eski dilde gam ne demek?
Eski dilde gam ne demek?
Türkmence sözcük, Ad halinde gam, kaygı, keder anlamına gelir. Ad sözcük, Ad halinde adım anlamına gelir.
Yeni ürün gamı ne demek?
Yeni ürün gamı ne demek?
Ürün gamı, işletmelerde kullanımı olmayan ürünlerin yerine başka ürünler koymak anlamına gelir. Satışı artık olmayan ürünlerin yerine satılacak olan ürünlerin konulması durumu ürün gamı olarak adlandırılır.
Geniş ürün yelpazesi ne demek?
bir firmanın ürettiği ürünleri kastetmek için daha çok pazarlama alanında sarfedilir.. daha çok ürün çeşitliliğinin çokluğunu vurgulamak amacıyla "geniş ürün yelpazasi" formatında kullanılır..
Pinhan nedir Osmanlı?
Pinhan nedir Osmanlı?
Osmanlıca kökenli olarak öne çıkan pinhan, herhangi bir durum veya etmenin gizlenmiş ya da saklanmış olduğunu anlatan bir olgudur. Türk Dil Kurumu açısından bakıldığında pinhan aynı şekilde gizli, saklı veya gizlenmiş olarak tabir ediliyor.
Nişan nedir şimdi bildim ne demek?
Nişan nedir şimdi bildim ne demek?
Nişan nedir şimdi bildim. Ayan: Gözle görülen, açık, belli. Pinhan: Gizli, saklı, gizlenmiş. Nişan: Belirti, iz.
Osmanlıca gam ne demek?
gam / غم / غَمْ / gâm / گام Sıkıntı, üzüntü.
Gam hangi köken?
Gam hangi köken?
Gam kelimesi Arapça kökenlidir.