Son Konular

Furkan Kızılay Kimdir, Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Furkan Kızılay Kimdir
Furkan Kızılay Kimdir Fotoğrafları
Furkan Kızılay 30 Kasım 1990 yılında İstanbul da Dünyaya gelmiştir İstanbul da birincil ve orta öğretimini tamamlarken oyunculuğa merak saldı İlköğretim yıllarında Çocuklar duymasın dizisinde oynamaya başladı Ufak olmasına karşın bahşedilen rolü çok iyi bir şekilde yerine getirdi Furkan Kızılay 2002 yılında çocuklar duymasın dizisinde Emre karakterinde rol aldı Bu dizide ufak yaşta adını duyurmuştur
Furkan Kızılay 1999 yılında Kıvılcım adlı dizi ile küçük yaşta oyunculuğa başlamıştır Furkan Kızılay ilköğretim ve lise öğrenimini tamamlamıştır Konservatuar oyunculuk bölümünü okumak istemektedir Meşhur oyuncu 22 yaşındadır Günümüzde halen devamlı çocuklar duymasın dizisinde rol almaktadır Furkan Kızılay sinema ve televizyon filmlerinin yanı sıra çoğu reklamda da oynamıştır Minik yaştan itibaren oyunculuk yapmaktadır ve işinde çok başarılı bir kişidir
Furkan Kızılay oyunculuk dışarıda müziklede uğraşmaktadır bazı çalışmalarının sonucunda yılında Aşksın sen adlı albüm çıkarmıştır Furkan Kızılay MinT Akademi den müzikal dersi almıştır Müzik konusunda kendisini geliştirmiştir Meşhur oyuncuya müzik ve oyunculuk hayatında başarılar dileriz
Furkan Kızılay Resimleri
*

Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir oyuncudur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamış ve bu süreçte oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi ve yeteneğiyle dikkat çekmiş ve ilk oyunculuk deneyimini "Çocuklar Duymasın" dizisinde Emre karakteriyle yaşamıştır. 1999 yılında "Kıvılcım" adlı dizide küçük yaşta oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Furkan Kızılay, ilköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra konservatuar oyunculuk bölümünde eğitim almak istediğini belirtmiştir. 22 yaşındaki başarılı oyuncu halen "Çocuklar Duymasın" dizisinde rol almaya devam etmektedir. Sinema ve televizyon filmlerinin yanı sıra birçok reklamda da yer almıştır.

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Furkan Kızılay, bazı çalışmaların sonucunda "Aşksın Sen" adlı bir albüm çıkarmıştır. MinT Akademi'den müzikal dersler almış ve müzik alanında da kendini geliştirmiştir. Hem oyunculuk hem de müzik kariyerinde başarılı olan Furkan Kızılay'a gelecekteki projelerinde de başarılar dileriz.

Furkan Kızılay'ın resimlerini görüntülemek isterseniz, internet üzerinde arama yaparak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Furkan Kızılay Kimdir Fotoğrafları

Acımtırak Nedir

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt