Editör
Efsanevi Üye
Funk ne deme?
Funk, groove kavramının üzerine kurulu bir müzik türüdür. Tek başına bir müzik türü değildir, belirli türlere ayrılmıştır. Özellikle 70'lerin sonunun funk müzikalitesi disco/pop/boogie izlenimi verir. İlk olarak Afrika kökenli Amerikan müzikçiler tarafından yapılmıştır.
Funk Gitar nedir?
Funk gitar gerek elektrik gitar gerekse bas gitarda 60'lardan günümüze kadar hemen hemen her türden modern müziğin içinde duyulmaya başlandı. Funk gitarda groove, senkop ritimler, çeşitli akor ve ritim varyasyonları ve 'vamping' en çok karşılaştığımız kullanım biçimleridir.
Funky ne demek Ekşi?
Funky ne demek Ekşi?
funk gibi olana denir. super, muhtesem, muthis, o bicim gibi anlamlara gelir. mesela superstition gibi bi parçayı duyanda, bünyenin otomatikman içine gireceği karşı konulmaz zevk-ü sefa hissidir.
Reggi ne demek?
Reggi ne demek?
Reggae, Jamaika'ya özgü bir müzik türü. Ritmini kalp atışından aldığı söylenir. Jamaika usulü rock olarak da geçer. Kökleri calypso, ska/rocksteady, rock'n roll ve hatta rythm and blues'a dayanır.
Elektro gitar Nelerden Oluşur?
Elektro gitarlar 2 ana kısımdan oluşmaktadır. Bu elektro gitar bölümleri gövde ve sap olarak kabul görmektedir. Gövde üzerinde manyetikler başta olmak üzere manyetik switchi, köprü, potans ve jak girişi yer almaktadır. Sap ise tuşe ve kafa olarak iki parçaya ayrılarak tuşe kısmında inlay, fret, perde ve eşik yer alır.
Funky rap ne demek?
G-funk ya da Gangsta funk, 1990'lı yılların başında West Coast gangsta rap'ten doğan bir müzik türüdür. G-funk çok katmanlı ve melodik synthesizer'lar, yavaş hipnotik yivler, derin bir bas, arka planda kadın vokalleri, geniş p-funk örneklemeleri ve yüksek portamento klavyeler içermektedir.
Funky C ne demek?
Funky C ne demek?
O dönemde dünya çapında patlayan Hip-Hop kültürü oldukça popülerdi. Ben de hip-hop kültürüyle grafitiler yapıyordum. Funk müzik türünü çok sevdiğimden ve ritimleri bana çok hitap ettiğinden, adımın baş harfi olan C ile Funk müziği birleştirdim.
Frunk ne demek?
Frunk ne demek?
Oh God.- Frunk. Tanrım.
DJ Funky C Kimdir?
Amerika'da yaşadığı dönemde Dünya şampiyonu İtalyan müzisyen Mario Ballestra'dan özel müzik dersi alan ve bununla birlikte 9 yıl akordeon eşliğinde klasik müzik eğitimini tamamlayan Cem Nadiran (Dj Funky"C"), 1993 yılında Türkiye'de Power FM'in düzenlediği yarışmada, Türkiye DJ şampiyonu oldu. 3 yıl üst üste DMC …
Funky Cops ne demek?
çok eğlenceli, 70 lerdeki iki polisi konu alan çizgi film. her gün luici carbonara ve adamlarının peşinden koşmak, suşi lokantası sahibi mafya babasını yakalamaya çalışmak ama günün sonunda " boogie ye doymak" içerir. san francisco' yu sevdiren çizgi filmdir.
Karayip tarzı müzik nedir kısaca?
Karayip tarzı müzik nedir kısaca?
Father's name ne demek?
Father's name ne demek?
"father's name" metninin Türkçe çevirisi. What's your father's name? – Bayram. Babanın adı ne? – Bayram. Babanın adı ve bağlantı bilgileri bu zarfın içinde.