Son Konular

Funda Arar Anmam Adını sozleri şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Funda Arar anmam adını
Funda Arar anmam adını şarkı sozleri
Anmam adını Şarkısı funda arar
anmam adını şarkı sozu
ben uzulup ağladıkca her gece
sen cıkardın bu sevdanın tadını
ben yaşadım acısını omrumce
bundan sonra anmam senin adını
butun dunya diz coksede onumde
guneş batsa ay doğsada teninde
gul dalında guzelmiş aşk gonulde
bundan sonra anmam senin adını
pismanlığın faydası yok affetmem
sucun buyuk gunahın cok affetmem
kulum kolem olsan da yok affetmem
bunda sonra anmam senin adını
vefasızın sermayesi yalanmış
ihanetin yureğime dolanmış
anladımki seven yalnız kalanmış
bunda sonra anmam senin adını

"Funda Arar - Anmam Adını" şarkısının sözleri yukarıdaki gibi. Şarkıda aşk acısını ve bir ilişkinin sona ermesini anlatan duygusal ve güçlü bir mesaj var. İhaneti ve pişmanlığı konu alan şarkıda, sevgilinin adını bir daha anmamaya karar veren bir kişinin içtenlikle ifade edilen duyguları dile getirilmiş.

Şarkıda geçen bazı temalar:
- Aşk acısı ve hayal kırıklığı
- Pişmanlık ve affetmeme duygusu
- İhanet ve vefasızlık
- Sevginin yalnız bırakması ve hayal kırıklıkları

Şarkının duygusal yükü ve sözlerin içeriği, dinleyenlerde derin duygular uyandırabilir. Funda Arar'ın dokunaklı yorumuyla birleşen sözler, dinleyenlere aşkın zorlu yollarını ve ilişki sonrası yaşanan duyguları anımsatabilir. Bu tür şarkılar, dinleyicilerin duygusal anlamda etkilenmesine ve şarkının içeriğinde kendilerinden parçalar bulmalarına olanak tanır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Funda Arar Piyango Şarkısı Sozu

Funda Arar Erite Erite Şarkısı sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt