Editör
Efsanevi Üye
Frontend nereden başlanır?
Eğer biraz araştırma yapıp Front End developer olmaya karar verdiyseniz ilk olarak Html dilini öğrenmelisiniz. Html bir işaretleme dilidir ve tarayıcılar bu kodları görsel nesnelere dönüştürürler. Daha sonra sırasıyla Css ve Javascript öğrenerek ufak ufak sektöre adım atmaya başlayabilirsiniz.
Web önyüz nedir?
Frontend: Frontend'in Türkçe karşılığı "Önyüz"dür. Yapılma aşamasındaki bir web sitesinin ön yüzünü (client-side) HTML, CSS ve JavaScript gibi teknolojileri kullanarak web sitesinin görsel tarafını oluşturan kişilere ise front-end developer ( Ön yüz geliştirici ) denir.
Web yazılım uzmanı ne iş yapar?
Web yazılım uzmanı ne iş yapar?
Web yazılım uzmanı; çalıştığı şirket ya da kurumun web sitesinin altyapısını yöneten, yazılım programları kuran, bunları yönetip çalışılır olma durumunu kontrol eden kişiye verilen mesleki unvandır.
Frontend Developer hangi programlama dillerini bilmeli?
Frontend Developer hangi programlama dillerini bilmeli?
Front end developer, yazılım dünyasının en önemli işlerinden birini yaparak arka planda işleyen sistemi kullanıcıya en iyi şekilde sunuyor. Özellikle HTML, CSS ve JavaScript dillerinde uzman olan Front end developerlar, tasarıma uygun ve çalışan bir web sitesinin ortaya konmasından sorumludur.
Front End Developer hangi dilleri bilmeli?
Front-End geliştiricinin bilmesi gereken başlıca diller HTML, CSS ve JAVASCRIPT dilleridir. Temel tasarım yapısını ortaya koymak için HTML ve CSS iş görüyor ancak dinamik bir tasarım için JAVASCRIPT şart.
Developer nasıl olunur?
Developer (Geliştirici) Nasıl Olunur? Yazılım geliştirici, developer olmak için kişilerin yazılım alanında kendilerini olabildiğince geliştirip alanında uzman kişiler haline dönüşmesi gerekmektedir. Ancak bu mesleğini belgelemek adına ön lisans, lisans ya da yüksek lisans seviyelerinde eğitim almaları gerekmektedir.
Asp Net öğrenmeye nereden başlamalıyım?
Asp Net öğrenmeye nereden başlamalıyım?
İlk olarak Html vs Css Öğreniceksin, Daha sonra Asp.Net'e ile birçok makalelerden yardım alarak projelerini geliştirmeye başayabilirsin, Tabi Asp.Net tek başına yeterli olmuyor örnek verecek olursak yaptığın verileri veritabanına kaydetmen gerekiyor ve bunun içinde az da olsa sql, access bilgin olması gerekiyor.